« Secţiuni « Arii de practică « BusinessProtectiveLitigation
Drept penal
DezbateriCărţiProfesionişti
 

INM. Minuta întâlnirii procurorilor șefi secție urmărire penală și judiciară din cadrul PÎCCJ, DNA, DIICOT și al parchetelor de pe lângă curţile de apel / 27-28 mai 2021
21.12.2021 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust
DPO Lives
Secţiuni: Drept penal, Procedură penală, Sistemul judiciar | Toate secţiunile

Cuvinte cheie: , , , , , , , ,

În perioada 27-28 mai 2021, la Hotel Hilton Garden Inn, București, a avut loc întâlnirea procurorilor șefi secție urmărire penală și judiciară din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, DNA, DIICOT și al parchetelor de pe lângă curţile de apel.

Întâlnirea a fost organizată în cadrul Proiectului „Justiția 2020: profesionalism și integritate”, cod SIPOCA 453, cod MySMIS2014+ 118978, cofinanțat din Fondul Social European (FSE) prin Programul Operațional Capacitate Administrativă (POCA).

La lucrări au participat procurori șefi secție judiciară și procurori șefi secție urmărire penală, precum și alți magistrați procurori din cadrul secțiilor menționate, reprezentând Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție, Direcția Națională Anticorupție, Direcția de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism, 13 parchete de pe lângă curțile de apel și Parchetul Militar de pe lângă Curtea Militară de Apel, precum și un membru al Consiliului Superior al Magistraturii și un reprezentant din partea Ministerului Justiției.

Dezbaterile au fost moderate de proc. Irina Ioana Kuglay și proc. Corneliu Iftim, formatori ai Institutului Național al Magistraturii la disciplina Drept penal și drept procesual penal, în calitate de experți selectați în cadrul proiectului.

Lucrările au fost deschise de domnul proc. Viorel Badea, director adjunct al Institutului Național al Magistraturii, care a realizat o scurtă prezentare a obiectivelor și activităților derulate în cadrul proiectului și a informat participanții cu privire la publicarea pe website-ul INM a repertoriilor de practică neunitară în materie penală și procesual penală, care reunesc problemele de drept dezbătute cu ocazia întâlnirilor de practică neunitară derulate până în prezent.

:: Minuta

Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE CORPORATE
JURIDICE MEMBERSHIP
Juristi
JURIDICE pentru studenti

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.