Secţiuni » Comunicare profesională
Comunicare profesionalăComunicate profesioniştiEvenimente programateEvenimente recenteOportunităti de carieră

Bugetul Camerei Deputaților pe anul 2022
22.12.2021 | JURIDICE.ro

Secţiuni: Comunicare profesională, Monitorul Oficial al României
JURIDICE - In Law We Trust

În Monitorul Oficial, Partea I nr. 1214 din 21 decembrie 2021 a fost publicată Hotărârea nr. 89/2021 privind bugetul Camerei Deputaţilor pe anul 2022.

Astfel, bugetul Camerei Deputaţilor pe anul 2022, finanţat de la bugetul de stat, se stabileşte la suma de 576.819 mii lei credite de angajament şi la suma de 582.181 mii lei credite bugetare.

Bugetul de venituri şi cheltuieli pentru activităţile finanţate integral din venituri proprii în anul 2022 cuprinde la venituri suma de 13.000 mii lei, iar la cheltuieli suma de 22.112 mii lei, diferenţa fiind acoperită din disponibilităţile înregistrate în anul precedent.

Detalierea bugetului finanţat din sume alocate din bugetul de stat este prezentată în anexa nr. 1.

Detalierea bugetului activităţilor finanţate integral din venituri proprii este prezentată în anexa nr. 2.

Intrare în vigoare: 21 decembrie 2021

Cuvinte cheie: ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

Autori JURIDICE.ro
Juristi
JURIDICE pentru studenti
JURIDICE NEXT

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

↑  Înapoi în partea de sus a paginii  ↑

Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti