Secţiuni » Arii de practică » Business » Cyberlaw
Cyberlaw
CărţiProfesionişti

Wolters Kluwer Romania lansează o nouă versiune pentru mobil a celui mai performant program legislativ de documentare juridică: Sintact.ro
22.12.2021 | JURIDICE.ro

Secţiuni: Cyberlaw, Selected
JURIDICE - In Law We Trust

Oriunde, oricând, acces la cel mai important portal legislativ de documentare juridică din România: noua interfață, creată special pentru accesul de pe dispozitive mobile, facilitează accesul la informațiile juridice de care utilizatorul are nevoie.

Toate componentele software-ului juridic Sintact.ro au fost special create pentru o interacțiune perfectă cu dispozitivul mobil, cu timp de răspuns extrem de mic pentru orice căutare în baza de date – indiferent dacă se dorește găsirea unei hotărâri judecătorești în cele cca. 15 milioane de spețe accesabile în Sintact.ro, istoricul modificărilor legislative sau se inițiază căutarea în cele peste 300 de cărți de doctrină.

Experiență de utilizare peste așteptări

Când suntem în căutarea de răspunsuri, fiecare secundă contează. Versiunea pentru mobil livrează soluții rapide cu funcția de recunoaștere vocală

Tehnologia de recunoaștere vocală disponibilă în Sintact pentru mobil combină expertiza tehnologică și înțelegerea fluxului de lucru juridic pentru a oferi informațiile necesare în luarea deciziilor inteligente și sigure atunci când contează cel mai mult.

Motorul de căutare din Sintact pe mobil le permite utilizatorilor să găsească instant documentele necesare. Căutarea funcţionează pentru toate actele disponibile (legislația românească și europeană, articole juridice, doctrină juridică, jurisprudență națională și europeană etc.) în programul legislativ.

În ceea ce priveşte documentele, de regulă, conţinutul Sintact de pe mobil este acelaşi cu Sintact din versiunea desktop. Aceasta înseamnă că utilizatorii au acces în la același set de documente incluse în pachetul pentru care au optat atât în Sintact versiunea desktop, cât și pentru mobil.

Într-o lume în care reacțiile rapide fac diferența dintre crize și oportunități, Wolters Kluwer România le asigură utilizatorilor celui mai avansat program legislativ din România acces și la o nouă versiune îmbunătățită pentru mobil, ca parte a strategiei de transformare digitală pe care compania și-a asumat-o încă de la debutul contextului sanitar pe care îl traversăm.

Pentru mai multe detalii, accesează link-ul › https://www.wolterskluwer.com/ro-ro/solutions/sintact/Sintact-mobil

Wolters Kluwer România este parte a grupului multinaţional Wolters Kluwer, cunoscut pe piaţa internaţională ca unul dintre cei mai mari furnizori de informație specializată, produse şi servicii pentru sectoarele: fiscal, financiar, de audit, de risc, de conformitate și de reglementare.

Wolters Kluwer România a fost înfiinţată în 2005. Suntem prezenți pe piață cu o serie de produse dedicate profesioniștilor din domeniile juridic și economic: Sintact.ro, LexForce, Sintact Analytics și iDrept, baze de date complexe de legislaţie, doctrină şi jurisprudenţă, disponibile online și offline, precum şi cu o ofertă bogată de cărţi şi reviste de specialitate, publicate atât în format clasic, cât și digital.

Platforma pentru documenatre juridică Sintact.ro

Cu cca. 15 milioane de hotărâri judecătorești, 23.000 de articole din 22 de reviste de specialitate, peste 300 de cărți de doctrină juridică și peste 100 de comentarii de autor, Sintact.ro este platforma juridică cu cel mai vast conținut.

Cuvinte cheie: , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

JURIDICE CORPORATE
JURIDICE MEMBERSHIP
Juristi
JURIDICE pentru studenti

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti