Secţiuni » Sistemul judiciar
Sistemul judiciar
Alegeri CSMActivitate parchete

ÎCCJ. Desemnarea prin tragere la sorți a membrilor Completurilor de 5 Judecători pentru anul 2022 şi înlocuirea unui membru titular în Completul de 5 Judecători – Penal 3 – 2019 şi a unui membru titular în Completul de 5 Judecători – Civil 3 – 2019
03.01.2022 | JURIDICE.ro

Secţiuni: Comunicare profesională, Sistemul judiciar
JURIDICE - In Law We Trust

În urma tragerii la sorți, jud. Corina Alina Corbu, președintele Înaltei Curți de Casație și Justiție, a fost desemnată membru titular pentru Completul de 5 judecători – Civil 3 – 2019, iar jud. Daniel Grădinaru, președintele Secției Penale, a fost desemnat membru titular pentru Completul de 5 judecători – Penal 3 – 2019.

Tragerea la sorți a avut loc în vederea întregirii componenței celor două completuri de judecată, până la epuizarea cauzelor aflate pe rol, ca urmare a eliberării din funcție, prin pensionare, a jud. Marius Dan Foitoș, membru titular al Completului de 5 judecători – Penal 3-2019, respectiv a jud. Florica Rodica Voicu, membru titular al Completului de 5 judecători – Civil 3 – 2019.

Totodată, s-a procedat la tragerea la sorţi a componenței completurilor de cinci judecători, precum şi a listelor de permanentă aferente, rezultatele tragerii la sorţi fiind aprobate prin Hotărârea nr. 1/03.01.2022 a Colegiului de Conducere. Componența este disponibilă aici.

***

Luni, 3 ianuarie 2022 (13:00), la sediul Înaltei Curți de Casație și Justiție, sala Secții Unite, va avea loc ședința publică de tragere la sorți pentru:
– desemnarea, prin tragere la sorți, a membrilor Completurilor de 5 Judecători pentru anul 2022;
– înlocuirea unui membru titular în Completul de 5 Judecători – Penal 3 – 2019, în locul jud. Marius Dan Foitoș, eliberat din funcție prin pensionare;
– înlocuirea unui membru titular în Completul de 5 Judecători – Civil 3 – 2019, în locul jud. Florica Voicu, eliberată din funcție prin pensionare.

Cuvinte cheie: , , , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

Autori JURIDICE.ro
Juristi
JURIDICE pentru studenti
JURIDICE NEXT

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

↑  Înapoi în partea de sus a paginii  ↑

Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti