« Secţiuni « Arii de practică « BusinessProtectiveLitigation
Asigurări
CărţiProfesionişti
Millenium Insurance Broker
 

ASF. Decizii adoptate – 22 decembrie 2021
23.12.2021 | JURIDICE.ro

Drept Timisoara
Secţiuni: Asigurări, Piața de capital | Toate secţiunile

Cuvinte cheie: , , , ,
JURIDICE - In Law We Trust

Miercuri, 22 decembrie 2021, Consiliul Autorității de Supraveghere Financiară (A.S.F.) a adoptat măsuri privind funcționarea pieţelor financiare nebancare supravegheate – asigurări, piaţă de capital şi pensii private, potrivit unui comunicat:

A) Reglementare

Regulamentul pentru modificarea și completarea Regulamentului A.S.F. nr. 1/2019 privind evaluarea și aprobarea membrilor structurii de conducere și a persoanelor care dețin funcții-cheie în cadrul entităților reglementate de Autoritatea de Supraveghere Financiară (regulamentul va fi transmis, spre publicare, Monitorului Oficial al României).

B) Autorizare

Aprobarea solicitării S.A.I. Star Asset Management S.A. de autorizare a Georgetei Dănilă și a lui Claudiu Petrescu și Nicolae Alexandru Dănilă în calitate de membri ai Consiliului de Administrație al societății, ca urmare a numirii acestora pentru un nou mandat;

Aprobarea numirii lui Costel-Bogdan Movileanu în funcţia de Director general al Fondului de Compensare a Investitorilor;

Aprobarea societății Allianz-Țiriac Asigurări S.A. ca acționar semnificativ direct al Gothaer Asigurări Reasigurări S.A. și aprobarea lui Virgil-Vasile Șoncutean în calitate de membru neexecutiv și Președinte, precum și a Adrianei Mihaela Matache și a lui Aurel Badea în calitate de membri neexecutivi ai Consiliului de Administrație al Gothaer Asigurări Reasigurări S.A.

 
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

Lex Discipulo Laus
Gratuit pentru studenţi
Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează SmartBill
VIDEO
Codul muncii

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.