Secţiuni » Comunicare profesională
Comunicare profesionalăComunicate profesioniştiEvenimente programateEvenimente recenteOportunităti de carieră

Țuca Zbârcea & Asociații numește șase parteneri în structura de management a firmei
23.12.2021 | JURIDICE.ro

Secţiuni: Comunicare profesională, Selected
JURIDICE - In Law We Trust

Începând cu 1 ianuarie 2022, echipa de management a Țuca Zbârcea & Asociații se extinde cu șase avocați asociați, urmare a recentelor decizii de promovare internă.

Țuca Zbârcea & Asociații a anunțat, la finalul unei perioade de evaluări interne, numirea a șase parteneri și promovarea altor cinci avocați în rolurile de Managing Associate și Senior Associate. Promovările reflectă activitatea susținută în arii-cheie și rezultatele excepționale ale echipei de avocați, cu precădere în domeniile Litigii și Arbitraje Interne, Dreptul Muncii, Dreptul Concurenței, Drept Imobiliar și Drept Financiar-Bancar.

Astfel, cei șase avocați asociați sunt Mihai Anghel, Oana Gavril, Cătălina Mihăilescu, Andreea Oprișan, Alexandra Pereș, Alina Ungureanu.

Cei doi Managing Associates sunt Raluca Chelaru și Sergiu Negreanu.

Iar Alin Ionescu, Marius Stanciu și Angelica Pintilie au devenit Senior Associates.

Florentin Țuca, Managing Partner al Țuca Zbârcea & Asociații: „Am trăit cel mai greu an din istoria firmei. El s-a încheiat, însă, cu cel mai minunat rezultat – achitarea și eliberarea camaradului Robert Roșu, iar asta ne-a reînsuflețit, ne-a reamintit că solidaritatea, coeziunea și spiritul de echipă, virtuțile în care credem cel mai mult, sunt cheia succesului. Iar promovările acestui final de an sunt nu numai o binemeritată confirmare a profesionalismului colegilor noștri, dar și expresia cea mai potrivită a credinței noastre în aceste virtuți.”

Urmare a recentelor promovări interne, din echipa de management a Țuca Zbârcea & Asociații vor face parte 35 de avocați asociați, reprezentând cel mai mare număr de parteneri ai unei firme de avocatură locale.

Mihai Anghel este Avocat asociat în cadrul departamentului de dreptul muncii al Țuca Zbârcea & Asociații. Mihai a acumulat peste 17 ani de experiență profesională în domeniul dreptului muncii și al relațiilor sociale, oferind consultanță unor companii din diverse sectoare ale industriei, precum FMCG, farma, transporturi, IT&C, imobiliare, financiar-bancar, telecomunicații etc. Activitatea sa acoperă toate aspectele relevante legate de dreptul muncii, de la angajare și concediere, discriminare și hărțuire, evaluări ale performanței, remunerații și beneficii, până la aspecte legate de relația cu sindicatele și contracte colective de muncă, transferul de întreprinderi transfrontaliere, chestiuni legate de imigrație, detașări transfrontaliere etc.

Oana Gavril este Avocat asociat în cadrul departamentului litigii și arbitraje al Ţuca Zbârcea & Asociaţii. Ea a dobândit o experiență vastă în litigii complexe de drept administrativ și fiscal, dreptul muncii și drept civil, incluzând litigii din domeniul imobiliar și societar. În ultimii 14 ani, Oana a asigurat asistență juridică și reprezentare în litigii privitoare la anularea deciziilor de impunere, în litigii vizând constatarea și sancționarea neregulilor apărute în obținerea și utilizarea fondurilor europene și/sau a fondurilor publice naționale aferente acestora, în litigii privind atacarea autorizațiilor de construire, a Planurilor Urbanistice Zonale, în litigii vizând contestații la decizii de concediere, în cauze privind executarea silită și răspundere civilă contractuală sau delictuală. De asemenea, Oana a fost implicată și în arbitraje domestice și internaționale complexe.

Cătălina Mihăilescu este Avocat asociat, fiind specializată în materia insolvenței și lichidării, în litigii civile și comerciale, având dreptul de a pleda în fața instanțelor române de toate gradele. Are o experiență de 20 de ani în furnizarea de servicii de asistență juridică și reprezentare în restructurări și reorganizări complexe, atât prin intermediul unor proceduri judiciare, cât și extra-judiciare, precum și în proceduri complexe de recuperare de creanțe. Ea deține, de asemenea, o cazuistică bogată în litigii civile și comerciale, în proiecte complexe de faliment și executare silită, furnizând servicii legale unui număr considerabil de companii naționale și străine în cadrul tuturor etapelor aferente procedurilor de pre-insolvență și de insolvență. Cătălina este co-autor al unei lucrări ce tratează problema falimentului – „Falimentul și lichidarea” (Editura Universul Juridic, 2015).

Andreea Oprișan este Avocat asociat în cadrul departamentului de dreptul concurenței al Țuca Zbârcea & Asociații, cu experiență juridică de 15 ani. În activitatea sa, Andreea combină elemente legale și economice aplicabile în materie de concurență în vederea oferirii de suport în cadrul proiectelor clienților și acoperirii întregului spectru de teme în materie de concurență de la antitrust la programe de conformare, operațiuni de concentrare economică și ajutor de stat. Alte domenii de expertiză ale Andreei includ asistență în materia protecției consumatorului, publicitate, practici comerciale neloiale, drept comercial și contracte. Experiența Andreei se extinde asupra unor sectoare economice precum FMCG, agricultură, auto, asigurări, bănci, energie, petrol & gaze, servicii, produse farmaceutice și cosmetice, sănătate, distribuție și logistică, retail, media și publicitate, etc.

Alexandra Pereș, Avocat asociat, este specializată în drept imobiliar, fuziuni și achiziții, drept societar și comercial, bancar și financiar. Este un avocat cu o practică solidă în ceea ce privește aspectele de drept imobiliar din sectorul construcțiilor și urbanism, sectorul de retail, birouri, sectorul energetic. Ca parte a experienței sale din ultimii 15 ani, a fost implicată în proiecte majore pe piața românească, coordonând procese de fuziuni și achiziții, restructurare de datorii și creanțe, precum și negocierea garanțiilor aferente, și a asigurat consultanță în legătură cu aspecte din sectorul construcțiilor și urbanismului, implementarea a diverse proiecte imobiliare, structurarea tranzacțiilor imobiliare și a procesului de finanțare aferent, leasing comercial și management imobiliar, precum și în legătură cu diverse aspecte necontencioase ale proiectelor imobiliare și de construcții.

Alina Ungureanu, Avocat asociat, este doctor în drept şi avocat pledant cu experiență de peste 18 ani în litigii comerciale, arbitraje interne şi internaționale. S-a specializat în proceduri judiciare legate de faza executării silite, incluzând recunoaşterea şi punerea în executare în România a deciziilor judecătoreşti sau arbitrale emise de instanţe internaţionale. În plus, ea a fost implicată în proceduri de insolvenţă, reorganizare şi faliment, ca Membru al Uniunii Naționale a Practicienilor în Insolvență din România din anul 2008. De asemenea, Alina a coordonat proiecte de asistență în litigii din cele mai diverse domenii, de la drepturi imobiliare şi construcții, până la litigii în domeniul dreptului asigurărilor, reprezentând unii dintre cei mai mari asigurători de pe piață sau în domeniul infrastructurii de căi ferate. Are experienţă în propuneri legislative (în principal în domeniul procedurii civile) şi este autoarea mai multor lucrări de specialitate juridică, apărute în publicații interne și internaționale, precum și a monografiei în materia executării silite – „Contestația la executare în procesul civil” (Editura Universul Juridic, 2012-2013).

Cuvinte cheie: , , , , , , , , , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

Autori JURIDICE.ro
Juristi
JURIDICE pentru studenti
JURIDICE NEXT

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

↑  Înapoi în partea de sus a paginii  ↑

Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti