Secţiuni » Arii de practică » Business » Fiscalitate
Fiscalitate
DezbateriCărţiProfesionişti

Actualizarea tarifelor percepute de Regia Autonomă Autoritatea Aeronautică Civilă Română
28.12.2021 | JURIDICE.ro

Secţiuni: Fiscalitate, Monitorul Oficial al României, Transporturi
JURIDICE - In Law We Trust

În Monitorul Oficial, Partea I nr. 1231 din 27 decembrie 2021 a fost publicat Ordinul nr. 1533/2021 pentru modificarea anexei la Ordinul ministrului transporturilor şi infrastructurii nr. 1305/2012 privind aprobarea tarifelor percepute de Regia Autonomă „Autoritatea Aeronautică Civilă Română” pentru prestarea activităţilor pentru care i-au fost delegate competenţe de către Ministerul Transporturilor şi Infrastructurii.

Astfel, sunt actualizate sumele prevăzute la pozițiile tarifare 8.1 și 8.2 aferente Capitolului “Supervizarea furnizării serviciilor de navigație aeriană, a managementului fluxurilor de trafic aerian în FIR București” din Anexa la Ordinul ministrului transporturilor şi infrastructurii nr. 1305/2012 privind aprobarea tarifelor percepute de Regia Autonomă Autoritatea Aeronautică Civilă Română pentru prestarea activităților pentru care i-au fost delegate competenţe de către Ministerul Transporturilor și Infrastructurii.

Intrare în vigoare: 1 ianuarie 2022

Cuvinte cheie: , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

Autori JURIDICE.ro
Juristi
JURIDICE pentru studenti
JURIDICE NEXT

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

↑  Înapoi în partea de sus a paginii  ↑

Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti