« Secţiuni « Arii de practică « BusinessProtectiveLitigation
Contencios administrativ
DezbateriCărţiProfesionişti

CAB obligă Guvernul României ca în toate măsurile ce se vor institui/menține odată cu prelungirea stării de alertă să respecte principiul nediscriminării pe criterii de vaccinare sau trecere prin boală
29.12.2021 | JURIDICE.ro

Drept Timisoara
Secţiuni: C. administrativ, Covid 19 Legal React, Dreptul sanatatii | Toate secţiunile

Cuvinte cheie: , , , ,
JURIDICE - In Law We Trust

Luni, 27 decembrie 2021, Curtea de Apel București a „anulat în parte HG nr. 1183/2021 și HG nr. 1242/2021 în ce privește condiționarea accesului și a participării destinatarilor acestui act administrativ normativ la serviciile și activitățile menționate în cadrul celor două hotărâri contestate și al anexelor la acestea, indiferent de persoana fizică sau juridică, de drept privat sau de drept public, care le asigură sau care le organizează, de prezentarea dovezii trecerii prin boală sau de prezentarea dovezii realizării schemei complete de vaccinare. Menține celelalte dispoziții ale celor două acte administrativ normative criticate. Obligă Guvernul României ca în toate măsurile ce se vor institui/menține odată cu prelungirea stării de alertă să aibă în vedere doar categoriile de persoane care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 72 de ore, categoriile de persoane care prezintă rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 48 de ore și categoriile de persoane care nu prezintă dovada efectuării unuia din cele două teste, urmând ca la stabilirea măsurilor la care se face referire anterior să fie respectat principiul nediscriminării pe criterii de vaccinare sau trecere prin boală.

Cu recurs în 15 zile de la comunicare.”

:: Minuta

 
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

Lex Discipulo Laus
Gratuit pentru studenţi
Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează SmartBill
VIDEO
Codul muncii

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.