« Secţiuni « Arii de practică « BusinessProtectiveLitigation
Dreptul Uniunii Europene
DezbateriCărţiProfesionişti
 

Prelungirea perioadei de tranziție în care Regatul Unit poate deroga de la obligația de a șterge din registrul cu numele pasagerilor datele pasagerilor după plecarea acestora din Regatul Unit
29.12.2021 | JURIDICE.ro

Drept Timisoara
Secţiuni: Data protection, Dreptul Uniunii Europene, Internațional, Jurnalul Oficial al Uniunii Europene, Transporturi | Toate secţiunile

Cuvinte cheie: , ,
JURIDICE - In Law We Trust

În Jurnalul Oficial al Uniunii Europene nr. L-467 din 29 decembrie 2021 a fost publicată Decizia nr. 2/2021 a Consiliului de parteneriat instituit prin Acordul comercial și de cooperare dintre Uniunea Europeană și Comunitatea Europeană a Energiei Atomice, pe de o parte, și Regatul Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord, pe de altă parte din 21 decembrie 2021 în ceea ce privește prelungirea perioadei de tranziție în care Regatul Unit poate deroga de la obligația de a șterge din registrul cu numele pasagerilor datele pasagerilor după plecarea acestora din Regatul Unit [2021/2323].

Perioada de tranziție în care Regatul Unit poate deroga de la obligația prevăzută la articolul 552 alineatul (4) din Acordul comercial și de cooperare se prelungește până la 31 decembrie 2022.

 
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

Lex Discipulo Laus
Gratuit pentru studenţi
Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează SmartBill
VIDEO
Codul muncii

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.