« Flux noutăţi
Proiecte speciale: Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesioniştiBarouriCovid-19 Legal ReactInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatExecutoriReviste juridiceSistemul judiciarUniversitariaCitate juridiceJURIDICE MOLDOVALaw Flaws ProjectLegal Soft SkillsNoul Cod comercial român
Sistemul judiciar
Alegeri CSM

INM. Selecție formator colaborator la disciplina Etica și organizare judiciară. UPDATE: Rezultate finale
13.05.2022 | JURIDICE.ro

Drept Timisoara
Secţiuni: Anunțuri, Sistemul judiciar | Toate secţiunile

Cuvinte cheie: , , , , , ,
JURIDICE - In Law We Trust

Vineri, 13 mai 2022, Institutul Național al Magistraturii a anunţat că, în baza mediei aritmetice dintre nota obținută la interviu și nota obținută la secvența de seminar, comisia de selecție a constatat că cei doi candidați au depășit punctajul minim 8 și a întocmit clasamentul, după cum urmează:
1. Irina Adina Popescu;
2. Arina Corsei Vultureanu.

Astfel, se recomandă pentru recrutare proc. Irina Adina Popescu.

***

Luni, 9 mai 2022, Institutul Național al Magistraturii a anunţat că, în urma publicării anunțului, au fost înregistrate următoarele candidaturi:
1. Procuror Irina Adina Popescu, Parchetul de pe lângă Judecătoria Ploiești
;
2.
Procuror Arina Corsei Vultureanu, Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 3 București.

După susţinerea probei interviului, comisia de selecţie a acordat note de la 1 la 10, constatând cele două candidate au depășit nota minimă 8 (reprezentând media artimetică a notelor acordate pentru fiecare criteriu), necesară pentru calificarea pentru următoarea etapă, respectiv susținerea unei secvențe demonstrative de seminar.

:: Anunțul

***

Luni, 3 ianuarie 2022, Institutul Național al Magistraturii a anunţat declanșarea procedurii de selecție pentru recrutarea unui formator colaborator în domeniul „Etică și organizare judiciară” în cadrul formării inițiale.

Dosarul de înscriere se va depune până la data de 3 februarie 2022 la sediul INM din Bulevardul Regina Elisabeta nr. 53, sector 5, Bucureşti, la numărul de fax 021.311.02.34 sau pe adresa de e-mail: irina.lungu@inm-lex.ro.

:: Anunțul

 
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

Lex Discipulo Laus
Gratuit pentru studenţi
Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează SmartBill
VIDEO
Codul muncii

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.