Secţiuni » Sistemul judiciar
Sistemul judiciar
Alegeri CSMActivitate parchete

INM. Selecție formator colaborator la disciplina Etica și organizare judiciară. UPDATE: Rezultate finale


13.05.2022 | JURIDICE.ro
Secţiuni: Comunicare profesională, Sistemul judiciar
JURIDICE - In Law We Trust

Vineri, 13 mai 2022, Institutul Național al Magistraturii a anunţat că, în baza mediei aritmetice dintre nota obținută la interviu și nota obținută la secvența de seminar, comisia de selecție a constatat că cei doi candidați au depășit punctajul minim 8 și a întocmit clasamentul, după cum urmează:
1. Irina Adina Popescu;
2. Arina Corsei Vultureanu.

Astfel, se recomandă pentru recrutare proc. Irina Adina Popescu.

***

Luni, 9 mai 2022, Institutul Național al Magistraturii a anunţat că, în urma publicării anunțului, au fost înregistrate următoarele candidaturi:
1. Procuror Irina Adina Popescu, Parchetul de pe lângă Judecătoria Ploiești
;
2.
Procuror Arina Corsei Vultureanu, Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 3 București.

După susţinerea probei interviului, comisia de selecţie a acordat note de la 1 la 10, constatând cele două candidate au depășit nota minimă 8 (reprezentând media artimetică a notelor acordate pentru fiecare criteriu), necesară pentru calificarea pentru următoarea etapă, respectiv susținerea unei secvențe demonstrative de seminar.

:: Anunțul

***

Luni, 3 ianuarie 2022, Institutul Național al Magistraturii a anunţat declanșarea procedurii de selecție pentru recrutarea unui formator colaborator în domeniul „Etică și organizare judiciară” în cadrul formării inițiale.

Dosarul de înscriere se va depune până la data de 3 februarie 2022 la sediul INM din Bulevardul Regina Elisabeta nr. 53, sector 5, Bucureşti, la numărul de fax 021.311.02.34 sau pe adresa de e-mail: irina.lungu@inm-lex.ro.

:: Anunțul

Cuvinte cheie: , , , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi ciţi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

Autori JURIDICE.ro
Juristi
JURIDICE pentru studenti
JURIDICE NEXT

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

↑  Înapoi în partea de sus a paginii  ↑
Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii
 
© 2003-2023 J JURIDICE.ro