Secţiuni » Arii de practică » Business » Fiscalitate
Fiscalitate
DezbateriCărţiProfesionişti

Programul de acțiune pentru dezvoltarea infrastructurii feroviare și transferul modal către calea ferată al fluxurilor de transport de călători și marfă
03.01.2022 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust

În Monitorul Oficial, Partea I nr. 1257 din 31 decembrie 2021 a fost publicată Hotărârea nr. 1302/2021 privind aprobarea Programului de acţiune pentru dezvoltarea infrastructurii feroviare şi transferul modal către calea ferată al fluxurilor de transport de călători şi marfă.

Programul de acțiune pentru dezvoltarea infrastructurii feroviare și transferul modal către calea ferată al fluxurilor de transport de călători și marfă urmărește să asigure îndeplinirea cu succes a obiectivelor de reformă asumate prin Planul Național de Redresare și Reziliență în ceea ce privește creșterea traficului feroviar cu cel puțin 25% până în 2026 comparativ cu 2020.

Acesta include seturi de acțiuni specifice fiecărui tip de trafic vizat, respectiv:

– traficul feroviar de călători;
– traficul combinat de marfă pe rute terestre care utilizează preponderent transportul feroviar;
– traficul feroviar de marfă în vagoane izolate.

Astfel, sunt vizate în acest scop aspecte legate de prioritizarea investițiilor în infrastructură în baza unor indicatori și criterii clare, asigurarea cadrului legislativ necesar implementării acțiunilor incluse în program, creșterea nivelului de competitivitate al transportului feroviar și al nivelului de adaptare la cerințele pieței.

Intrare în vigoare: 31 decembrie 2021

Secţiuni: Dreptul Uniunii Europene, Fiscalitate, Infrastructură, Monitorul Oficial al României, Transporturi | Toate secţiunile

Cuvinte cheie: ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

JURIDICE CORPORATE
JURIDICE MEMBERSHIP
Juristi
JURIDICE pentru studenti

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti
SERVICII JURIDICE.RO