« Secţiuni « Arii de practică « BusinessProtectiveLitigation
Dreptul muncii
ConferinţeDezbateriCărţiProfesionişti

Curtea de Apel Galați. Concedii neefectuate. Perioada care poate fi compensată în bani la încetarea CIM
19.01.2022 | JURIDICE.ro

Drept Timisoara
Secţiuni: Dreptul muncii, JURIDICE.ro, Jurisprudență Curți de Apel, Note de studiu, Selected | Toate secţiunile

Cuvinte cheie: , , ,
JURIDICE - In Law We Trust

Curtea de Apel Galați a hotărât că salariatului căruia îi încetează contractul de muncă îi pot fi compensate în bani zilele de concediu neefectuate într-o perioadă de trei ani din momentul nașterii dreptului la concediu și până la momentul încetării contractului individual de muncă, având în vedere că dreptul salariatului de a pretinde despăgubiri pentru nerespectarea de către angajator a dispozițiilor art. 146 alin. 2 din Codul muncii se prescrie în termen de trei ani de la data nașterii dreptului material la acțiune, (Decizia nr. 67 din 2 februarie 2021, pronunțată de Curtea de Apel Galați)

 
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

Lex Discipulo Laus
Gratuit pentru studenţi
Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează SmartBill
VIDEO
Codul muncii

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.