« Flux noutăţi
Proiecte speciale: Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesioniştiBarouriCovid-19 Legal ReactInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatExecutoriReviste juridiceSistemul judiciarUniversitariaCitate juridiceJURIDICE MOLDOVALaw Flaws ProjectLegal Soft SkillsNoul Cod comercial român
Studenţi la drept. Universitaria
GrileDezbateriCărţiStudenţi

Menținerea acreditării Academiei de Studii Economice din Bucureşti în vederea organizării programelor de studii universitare de doctorat
05.01.2022 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust
DPO Lives
Secţiuni: Monitorul Oficial al României, UNIVERSITARIA | Toate secţiunile

Cuvinte cheie: , ,

În Monitorul Oficial, Partea I nr. 8 din 4 ianuarie 2022 a fost publicat Ordinul nr. 5775/2021 privind menţinerea acreditării Academiei de Studii Economice din Bucureşti în vederea organizării programelor de studii universitare de doctorat.

Astfel, este aprobată menţinerea acreditării domeniilor de studii universitare de doctorat care se organizează în şcolile doctorale din cadrul Academiei de Studii Economice din Bucureşti.

Domeniile de studii universitare de doctorat din cadrul acesteia sunt: Administrarea afacerilor, Cibernetică şi statistică, Contabilitate, Drept, Economie, Economie şi afaceri internaţionale, Finanţe, Informatică economică, Management, Marketing.

Intrare în vigoare: 4 ianuarie 2022

Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE CORPORATE
JURIDICE MEMBERSHIP
Juristi
JURIDICE pentru studenti

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.