« Secţiuni « Arii de practică « BusinessProtectiveLitigation
Dreptul Uniunii Europene
DezbateriCărţiProfesionişti
 

Secretariatul General al Consiliului UE declanșează selecția pentru funcția de Director al Cabinetul secretarului general
05.01.2022 | JURIDICE.ro

Drept Timisoara
Secţiuni: Anunțuri, Dreptul Uniunii Europene, Internațional, Jurnalul Oficial al Uniunii Europene | Toate secţiunile

Cuvinte cheie: , ,
JURIDICE - In Law We Trust

În Jurnalul Oficial al Uniunii Europene nr. C-4A din 5 ianuarie 2022 a fost publicat Anunțul de post vacant CONS/AD/177/22.

Secretariatul General al Consiliului (SGC), care oferă asistență Consiliului European și Consiliului UE, anunță declanșarea procedurilor de selecție pentru funcția de Director al Cabinetul secretarului general.

Candidații pentru această funcție trebuie să îndeplinească condițiile următoare:

– să fie resortisanți ai unuia dintre statele membre ale Uniunii Europene;
– să dețină o diplomă universitară;
– să aibă cel puțin 15 ani de experiență profesională relevantă, dintre care cel puțin trei ani de exercitare efectivă a responsabilităților de conducere și a celor organizaționale;
– având în vedere că limbile engleză și franceză sunt utilizate pe scară largă pentru comunicarea din cadrul SGC și cu alte instituții, sunt necesare o cunoaștere excelentă a uneia dintre cele două limbi și o bună cunoaștere a celeilalte limbi. Cunoașterea altor limbi oficiale ale UE constituie un avantaj.

Candidaturile trebuie depuse până la data de 21 ianuarie 2022, ora 12 (ora Bruxelles-ului).

 
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

Lex Discipulo Laus
Gratuit pentru studenţi
Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează SmartBill
VIDEO
Codul muncii

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.