Secţiuni » Barouri
UNBR. INPPA. Barouri
Official partner: Uniunea Naţională a Barourilor din România

Bondoc și Asociații SCA anunță promovarea Ioanei Katona ca avocat asociat (partener)
06.01.2022 | JURIDICE.ro

Secţiuni: Comunicare profesională, Comunicate profesioniști, Selected, UNBR+INPPA+Barouri
JURIDICE - In Law We Trust

În continuarea unei activități merituoase de 10 ani în cadrul firmei, Ioana Katona devine avocat asociat în cadrul departamentului de litigii și arbitraje al Bondoc & Asociații. Ioana are o experiență vastă, cu foarte multe succese în litigii complexe de drept administrativ și fiscal, drept al energiei, sănătății, insolvenței și drept civil, incluzând litigii din domeniul imobiliar și societar.

Lucian Bondoc, Managing Partner al Bondoc și Asociații: „Promovarea Ioanei reflectă recunoaşterea de către colegi si clienți a talentului şi eforturilor unui avocat deosebit. Se înscrie, de asemenea, natural, în strategia Bondoc și Asociații de continuare a dezvoltării în următoarea perioadă cu recunoașterea, totodată, a meritului și contribuțiilor celor dedicați profesiei și care ies în evidență.”

Viorel Dinu, Partener coordonator al departamentului de litigii și arbitraje al Bondoc și Asociații: “Lucrez împreună cu Ioana de mulți ani și mă bucur mult de promovarea ei ca partener al firmei. Sunt convins că practica de litigii va continua să crească în ritm alert în următoarea perioadă, iar cooptarea Ioanei ca avocat asociat va crește capacitățile noastre de gestionare eficienta a numeroaselor mandate complexe din portofoliu.”

Firmă numără în prezent 42 de avocați, inclusiv 10 parteneri.

Cuvinte cheie: , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

Autori JURIDICE.ro
Juristi
JURIDICE pentru studenti
JURIDICE NEXT

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

↑  Înapoi în partea de sus a paginii  ↑

Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti