« Flux noutăţi
Proiecte speciale: Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesioniştiBarouriCovid-19 Legal ReactInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatExecutoriReviste juridiceSistemul judiciarUniversitariaCitate juridiceJURIDICE MOLDOVALaw Flaws ProjectLegal Soft SkillsNoul Cod comercial român
Studenţi la drept. Universitaria
GrileDezbateriCărţiStudenţi
 

Menţinerea acreditării Universităţii Tehnice de Construcţii din Bucureşti în vederea organizării programelor de studii universitare de doctorat
07.01.2022 | JURIDICE.ro

Secţiuni: Monitorul Oficial al României, UNIVERSITARIA | Toate secţiunile
JURIDICE - In Law We Trust

În Monitorul Oficial, Partea I nr. 20 din 6 ianuarie 2022 a fost publicat Ordinul nr. 5776/2021 privind menţinerea acreditării Universităţii Tehnice de Construcţii din Bucureşti în vederea organizării programelor de studii universitare de doctorat.

Astfel, este aprobată menţinerea acreditării domeniilor de studii universitare de doctorat care se organizează în şcolile doctorale din cadrul Universităţii Tehnice de Construcţii din Bucureşti.

Domeniile de studii universitare de doctorat din cadrul acesteia sunt: Inginerie civilă și instalații și Inginerie mecanică.

Acreditarea este condiționată de solicitarea către ARACIS a unei noi evaluări în termen de maximum un an de la intrarea în vigoare a prezentului Ordin.

Intrare în vigoare: 6 ianuarie 2022

 
Cuvinte cheie: , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

Lex Discipulo Laus
Gratuit pentru studenţi
Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează SmartBill

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


.
PLATINUM Signature      

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                        

VIDEO   STANDARD