Secţiuni » Arii de practică » Protective » Dreptul muncii
Dreptul muncii
ConferinţeDezbateriCărţiProfesionişti

Lege pentru transpunerea Directivei (UE) privind cerințele de accesibilitate aplicabile produselor și serviciilor | Proiect. UPDATE: Publicare în Monitorul Oficial
27.07.2022 | JURIDICE.ro

Secţiuni: Dreptul muncii, Dreptul Uniunii Europene, Lege 9, Monitorul Oficial al României, Proiecte legislative
JURIDICE - In Law We Trust

În Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 743 din 25 iulie 2022, a fost publicată Legea nr. 232/2022 privind cerinţele de accesibilitate aplicabile produselor şi serviciilor.

Legea intră în vigoare la data de 28 iunie 2025, cu excepţia prevederilor art. 4 alin. (8), care intră în vigoare la data de 28 iunie 2027 (Preluarea de către centrul unic pentru apeluri de urgenţă, astfel cum este definit la art. 3 alin. (1) din Ordonanţa de urgenţă a Guvernului nr. 34/2008, aprobată cu modificări şi completări prin Legea nr. 160/2008, cu modificările şi completările ulterioare, a comunicaţiilor de urgenţă efectuate către numărul european unic pentru apeluri de urgenţă 112 respectă cerinţele de accesibilitate specifice prevăzute la pct. 5 din anexa nr. 1.).

***

Vineri, 7 ianuarie 2022, Ministerul Muncii și Solidarității Sociale a lansat în dezbatere publică Proiectul de Lege pentru transpunerea Directivei (UE) 2019/882 a Parlamentului European și a Consiliului din 17 aprilie 2019 privind cerințele de accesibilitate aplicabile produselor și serviciilor.

:: Proiectul
:: Expunerea de motive
:: Anexa

Cuvinte cheie: , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

JURIDICE CORPORATE
JURIDICE MEMBERSHIP
Juristi
JURIDICE pentru studenti

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti