Secţiuni » Arii de practică » Business » Fuziuni & Achiziţii
Fuziuni & Achiziţii
Profesionişti
POPOVICI NITU STOICA & ASOCIATII
 

Bondoc și Asociații a acordat asistență CVC Capital Partners VIII în legătură cu achiziția unei participații semnificative în FutureLife a.s..
10.01.2022 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust

Ca răspuns la întrebările primite, firma a oferit o serie de detalii. FutureLife a.s.. este un important furnizor paneuropean de servicii FIV și servicii de genetică conexe, cu filiale foarte active în opt țări europene, inclusiv în România.

Bondoc și Asociații a oferit asistență în legătură cu toate aspectele de drept românesc relevante pentru partea achizitoare, cooperând totodată cu firmele de avocatură străine implicate.

Serviciile de asistență B&A au fost coordonate de Lucian Bondoc cu sprijinul lui Bogdan Bunrău. În total, peste 15 avocați specializați, inclusiv 7 parteneri B&A (Lucian Bondoc, Mihaela Bondoc, Bogdan Bunrău, Viorel Dinu, Monica Iancu, Simona Petrișor și Raluca Voinescu) au fost implicați în diverse direcții de lucru.

Lucian Bondoc: „Aceste tipuri de proiecte sunt întotdeauna complexe deoarece se referă la un sector foarte puternic reglementat, necesită o implicare intensă și echipe mari datorită calendarului tranzacțiilor și a varietății largi de domenii juridice relevante și implică, de asemenea, o corelare constantă cu colegi avocați din străinătate. Sectorul de sănătate este, de asemenea, unul dintre acele domenii în care nu rar se întâmplă să apară mai multe modificări legislative între demararea unui proiect și finalizarea acestuia.”

Acest proiect reconfirmă excelența B&A atât în aspecte legate de M&A în general (domeniu în care B&A a acordat asistență în 22 de ocazii în 2021), cât și în sectorul sănătății (în care firma este implicată zilnic în servicii extinse de consultanță și în mod regulat în proiecte M&A).

Secţiuni: Comunicate profesioniști, Fuziuni și achiziții, Selected | Toate secţiunile

Cuvinte cheie: , , , , , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

JURIDICE CORPORATE
JURIDICE MEMBERSHIP
Juristi
JURIDICE pentru studenti

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti
SERVICII JURIDICE.RO