Secţiuni » Arii de practică » Business » Fuziuni & Achiziţii
Fuziuni & Achiziţii
Profesionişti

Bondoc și Asociații a acordat asistență CVC Capital Partners VIII în legătură cu achiziția unei participații semnificative în FutureLife a.s..


10.01.2022 | JURIDICE.ro
Secţiuni: Comunicate profesioniști, Fuziuni și achiziții, Selected
JURIDICE - In Law We Trust

Ca răspuns la întrebările primite, firma a oferit o serie de detalii. FutureLife a.s.. este un important furnizor paneuropean de servicii FIV și servicii de genetică conexe, cu filiale foarte active în opt țări europene, inclusiv în România.

Bondoc și Asociații a oferit asistență în legătură cu toate aspectele de drept românesc relevante pentru partea achizitoare, cooperând totodată cu firmele de avocatură străine implicate.

Serviciile de asistență B&A au fost coordonate de Lucian Bondoc cu sprijinul lui Bogdan Bunrău. În total, peste 15 avocați specializați, inclusiv 7 parteneri B&A (Lucian Bondoc, Mihaela Bondoc, Bogdan Bunrău, Viorel Dinu, Monica Iancu, Simona Petrișor și Raluca Voinescu) au fost implicați în diverse direcții de lucru.

Lucian Bondoc: „Aceste tipuri de proiecte sunt întotdeauna complexe deoarece se referă la un sector foarte puternic reglementat, necesită o implicare intensă și echipe mari datorită calendarului tranzacțiilor și a varietății largi de domenii juridice relevante și implică, de asemenea, o corelare constantă cu colegi avocați din străinătate. Sectorul de sănătate este, de asemenea, unul dintre acele domenii în care nu rar se întâmplă să apară mai multe modificări legislative între demararea unui proiect și finalizarea acestuia.”

Acest proiect reconfirmă excelența B&A atât în aspecte legate de M&A în general (domeniu în care B&A a acordat asistență în 22 de ocazii în 2021), cât și în sectorul sănătății (în care firma este implicată zilnic în servicii extinse de consultanță și în mod regulat în proiecte M&A).

Cuvinte cheie: , , , , , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi ciţi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

Autori JURIDICE.ro
Juristi
JURIDICE pentru studenti
JURIDICE NEXT

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

↑  Înapoi în partea de sus a paginii  ↑
Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii
 
© 2003-2023 J JURIDICE.ro