Secţiuni » Arii de practică » Business » Cyberlaw
Cyberlaw
CărţiProfesionişti

CSM. Minuta Grupului de lucru interinstituţional pentru interconectarea sistemelor informatice ECRIS (MPR) şi SIEMD-SNRI (IGPR) – 28 iunie 2021
10.01.2022 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust

Consiliul Superior al Magistraturii a publicat Minuta Grupului de lucru interinstituţional pentru interconectarea sistemelor informatice ECRIS (MPR) şi SIEMD-SNRI (IGPR) din data de 28 iunie 2021.

Având în vedere argumentele exprimate de reprezentanţii celor două instituţii care utilizează cele două baze de date (dificultăţi tehnice, lipsa resursei umane specializate la nivelul acestor instituții, precum şi faptul că actualul sistem informatic ECRIS urmează să fie înlocuit într-o perioadă relativ scurtă de timp), s-a concluzionat că la acest moment nu este oportună realizarea unor investiții care implică resurse umane şi materiale consistente prin care să se realizeze interconectarea celor două sisteme informatice. O soluţie care ar putea fi implementată pe termen mediu constă în organizarea unor întâlniri la nivel tehnic cu participarea reprezentanţilor celor două instituții pentru maparea ambelor sisteme și stabilirea categoriilor de date care pot fi transferate între cele două sisteme.

:: Minuta

Secţiuni: Comunicare profesională, Cyberlaw, Sistemul judiciar | Toate secţiunile

Cuvinte cheie: , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

JURIDICE CORPORATE
JURIDICE MEMBERSHIP
Juristi
JURIDICE pentru studenti

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti
SERVICII JURIDICE.RO