« Flux noutăţi
Proiecte speciale: Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesioniştiBarouriCovid-19 Legal ReactInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatExecutoriReviste juridiceSistemul judiciarUniversitariaCitate juridiceJURIDICE MOLDOVALaw Flaws ProjectLegal Soft SkillsNoul Cod comercial român
Studenţi la drept. Universitaria
GrileDezbateriCărţiStudenţi
 

Menținerea acreditării Universităţii de Medicină şi Farmacie „Grigore T. Popa” din Iaşi, a Universităţii „Aurel Vlaicu” din Arad și a Universităţii „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia în vederea organizării programelor de studii universitare de doctorat
10.01.2022 | JURIDICE.ro

Secţiuni: Anunțuri, Monitorul Oficial al României, UNIVERSITARIA | Toate secţiunile
JURIDICE - In Law We Trust

În Monitorul Oficial, Partea I nr. 27 din 10 decembrie 2022 au fost publicate Ordinul nr. 5957/2021 privind menţinerea acreditării Universităţii „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia în vederea organizării programelor de studii universitare de doctorat, Ordinul nr. 5958/2021 privind menţinerea acreditării Universităţii „Aurel Vlaicu” din Arad în vederea organizării programelor de studii universitare de doctorat și Ordinul nr. 5959/2021 privind menţinerea acreditării Universităţii de Medicină şi Farmacie „Grigore T. Popa” din Iaşi în vederea organizării programelor de studii universitare de doctorat.

Astfel, este aprobată menţinerea acreditării domeniilor de studii universitare de doctorat care se organizează în şcolile doctorale din cadrul Universităţii de Medicină şi Farmacie „Grigore T. Popa” din Iaşi, a Universităţii „Aurel Vlaicu” din Arad și a Universităţii „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia.

Domeniile de studii universitare de doctorat din cadrul acestora sunt:

– Medicină, Medicină dentară și Farmacie – Universitatea de Medicină şi Farmacie „Grigore T. Popa” din Iaşi;
– Filologie, Ingineria mediului, Teologie – Universitatea „Aurel Vlaicu” din Arad;
– Contabilitate, Filologie, Istorie, Teologie – Universitatea „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia.

Intrare în vigoare: 10 ianuarie 2022

 
Cuvinte cheie: , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

Lex Discipulo Laus
Gratuit pentru studenţi
Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează SmartBill

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


.
PLATINUM Signature      

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                        

VIDEO   STANDARD