Secţiuni » Comunicare profesională
Comunicare profesionalăComunicate profesioniştiEvenimente programateEvenimente recenteOportunităti de carieră

Promovare la Voicu & Filipescu: Simona Merdariu devine Partener în cadrul firmei de avocatură
11.01.2022 | JURIDICE.ro

Secţiuni: Comunicare profesională, Selected
JURIDICE - In Law We Trust

Simona Merdariu face parte din echipa Voicu & Filipescu din anul 2006, formându-se profesional în cadrul Firmei, unde a parcurs în cei peste 15 ani de activitate toate palierele profesionale.

Ca absolventă de studii juridice (Facultatea de Drept) și economice (Facultatea de Relații Economice Internaționale), Simona a dobândit o dublă specializare ce îi permite să asigure o abordare complexă a problemelor de afaceri ale clienților, companii internaționale și locale care activează în România. Ea este specializată în drept financiar-bancar și asigurări, piața de capital, fuziuni și achizitii, drept comercial și societar, achiziții publice și soluționarea disputelor comerciale și administrative reprezentând cu succes clienți pe toate palierele instanțelor de judecată și în fața organismelor de reglementare.

În ultimii ani, Simona a fost implicată pe poziții de avocat senior coordonator în asistența curentă acordată unor importante companii din România din domeniul financiar-bancar și asigurări sau în proiecte de anvergură precum achiziții și fuziuni, finanțări, proiecte complexe, restructurarea activităţilor și a produselor, lansarea de noi produse sau linii de afaceri, aplicarea unor licenţe specifice sau procedura de passporting a acestora din alte state membre UE, chestiuni de reglementare și a reprezentat interesele clienților în fața instanțelor de judecată și a organismelor de reglementare.

Daniel Voicu, partener fondator în cadrul firmei: “Simona a crescut alături de noi în ani bogați și frumoși dovedind loialitate și depășindu-și valoarea personală cu fiecare client, cu fiecare chestiune profesională ori umană traită în firma noastră. Recunoasterea ei ca partener al nostru este o trecere lină, indubitabilă care se bazează pe bucuria de a lucra împreună cu ea.”

Simona Merdariu: „Trecerea la acest nou nivel profesional mă va motiva în plus să mă dedic activităților de consiliere și reprezentare a clienților. Acest pas reprezintă dovada continuă a suportului profesional și moral al întregii echipe și a stimei și încrederii din partea clienților, colaboratorilor, partenerilor. Valori, virtuți, principii de etică, responsabilitate socială corporativă și expertiză complexă le-am aprofundat împreună, și, acestea înglobează premisele stăruinței în a contribui la construirea, dezvoltarea, consolidarea temeinică, în fața provocărilor neîncetate din domeniul reglementar vs. mediul de afaceri vs. practica (interpretarea) instanțelor de judecată.”

Cu un istoric de peste 20 de ani, Voicu & Filipescu este una dintre societățile importante de avocatură din România în domeniul consultanței de afaceri, acoperind o gamă largă de arii de activitate. Sub brandul Voicu & Filipescu activează în prezent firma de avocatură, societatea specializată în consultanță fiscală și contabilă, Voicu & Filipescu Tax Advisers SRL și societatea profesională de practicieni în insolvență, V.F. Insolvență SPRL, care împreună acordă soluții integrate clienților grupului, companii multinaționale și locale.

Cuvinte cheie: , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

Autori JURIDICE.ro
Juristi
JURIDICE pentru studenti
JURIDICE NEXT

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

↑  Înapoi în partea de sus a paginii  ↑

Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti