Secţiuni » Comunicare profesională
Comunicare profesionalăComunicate profesioniştiEvenimente programateEvenimente recenteOportunităti de carieră

Noi condiții pentru ocuparea de către personalul MApN a posturilor din structurile de reprezentare națională în străinătate și a celor din structurile internaționale
12.01.2022 | JURIDICE.ro

Secţiuni: Comunicare profesională, Monitorul Oficial al României
JURIDICE - In Law We Trust

În Monitorul Oficial, Partea I nr. 34 din 12 ianuarie 2022 a fost publicat Ordinul nr. M.3/2022 pentru completarea alin. (1) al art. 5 din Normele privind organizarea şi desfăşurarea concursului/examenului în vederea ocupării de către personalul Ministerului Apărării Naţionale a posturilor permanente din structurile de reprezentare naţională în străinătate, precum şi a celor din structurile internaţionale la care România este parte, aprobate prin Ordinul ministrului apărării naţionale nr. M.59/2015.

Astfel, este introdusă o nouă condiție pentru participarea la concursul/examenul pentru ocuparea posturilor permanente din structurile de reprezentare naţională în străinătate a Ministerului Apărării Naţionale, și anume vechimea de cel puţin 12 luni în funcţia actuală, care se calculează de la data numirii/încadrării în funcţie până la data de întâi a lunii următoare celei în care se încadrează postul respectiv, cu excepţia cazurilor în care numirea în funcţie s-a realizat ca urmare a reorganizării, redimensionării, redislocării sau transformării structurilor militare.

Intrare în vigoare: 12 ianuarie 2022

Cuvinte cheie: ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

JURIDICE CORPORATE
JURIDICE MEMBERSHIP
Juristi
JURIDICE pentru studenti

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti