« Secţiuni
Selected
CorporatePlatinum members

Baroul București. Avocații care înregistrează restanțe mai mult de trei luni la plata taxelor și contribuțiilor profesionale vor fi suspendați
14.01.2022 | JURIDICE.ro

Secţiuni: Anunțuri, Selected, UNBR+INPPA+Barouri | Toate secţiunile
JURIDICE - In Law We Trust

Marți, 11 ianuarie 2022, Consiliul Baroului București a decis suspendarea pentru neplată, începând cu 1 martie 2022, a avocaților care înregistrează restanțe mai mult de trei luni la plata taxelor și contribuțiilor profesionale către bugetele Baroului București și/sau Uniunii Naționale a Barourilor din România și/sau Filialei București-Ilfov a Casei de Asigurări a Avocaților, potrivit unui comunicat.

Avocații aflați în această situație pot consulta lista Anexa la hotărâre, fie la Serviciul Contabilitate al Baroului București (et. IV), fie la Inspectorul Șef al Filialei București-Ilfov a CAA (et. I).

Consiliul recomandă avocaților care înregistrează restanțe să își îndeplinească obligațiile profesionale, pentru a evita trecerea pe Tabloul avocaților fără drept de exercitare a profesiei la data de 1 martie 2022. Se reamintește avocaților că taxa pentru ridicarea măsurii suspendării pentru neplată este de 3750 lei.

Totodată, avocații care au motive temeinice pentru neexecutarea obligației de plată pot solicita eșalonări, adresate, după caz, Consiliului Baroului București sau Filialei București-Ilfov a Casei de Asigurări a Avocaților.

:: Hotărârea

 
Cuvinte cheie: , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

Lex Discipulo Laus
Gratuit pentru studenţi
Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează SmartBill

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


.
PLATINUM Signature      

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                        

VIDEO   STANDARD