Secţiuni » Noutăţi legislative » Proiecte legislative
Proiecte legislative

Conținutul și instrucțiunile de elaborare a planului de perfecţionare profesională a funcționarilor publici | Proiect. UPDATE: Publicare în Monitorul Oficial
30.03.2022 | JURIDICE.ro

Secţiuni: C. administrativ, Monitorul Oficial al României, Proiecte legislative
JURIDICE - In Law We Trust

În Monitorul Oficial, Partea I nr. 306 din 30 martie 2022 a fost publicat Ordinul nr. 233/2022 pentru aprobarea conţinutului şi instrucţiunilor de elaborare a planului de perfecţionare profesională a funcţionarilor publici, precum şi a modalităţii de comunicare a datelor solicitate de Agenţia Naţională a Funcţionarilor Publici cu privire la perfecţionarea profesională a funcţionarilor publici.

Prin prezentul ordin sunt aprobate:
– conţinutul formatului standard al planului de perfecţionare profesională a funcţionarilor publici, denumit în continuare format standard, prevăzut în anexa nr. 1;
– instrucţiunile de elaborare a planului de perfecţionare profesională a funcţionarilor publici, precum şi a modalităţii de comunicare a datelor solicitate de Agenţia Naţională a Funcţionarilor Publici cu privire la perfecţionarea profesională a funcţionarilor publici, prevăzute în anexa nr. 2.

Autorităţile şi instituţiile publice au obligaţia de a raporta anual către Agenţia Naţională a Funcţionarilor Publici datele cu privire la planul de perfecţionare profesională a funcţionarilor publici şi perfecţionarea profesională a funcţionarilor publici, în forma şi conţinutul stabilite prin formatul standard.

De asemenea, se abrogă Ordinul preşedintelui Agenţiei Naţionale a Funcţionarilor Publici nr. 13.601/2008 pentru aprobarea termenelor şi a formatului standard de transmitere a datelor şi informaţiilor privind planul anual de perfecţionare profesională şi fondurile alocate în scopul instruirii funcţionarilor publici, publicat în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 14 din 8 ianuarie 2009.

Intrare în vigoare: 30 martie 2022

***

Joi, 13 ianuarie 2022, Agenția Națională a Funcționarilor Publici a lansat în dezbatere publică Proiectul de Ordin pentru aprobarea conținutului și instrucțiunilor de elaborare a planului de perfecţionare profesională a funcționarilor publici, precum şi a modalității de comunicare a datelor solicitate de Agenţia Naţionalăa Funcţionarilor Publici cu privire la perfecţionarea profesională a funcţionarilor publici.

:: Proiectul
:: Anexa nr. 1
:: Anexa nr. 2

Cuvinte cheie: ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

JURIDICE CORPORATE
JURIDICE MEMBERSHIP
Juristi
JURIDICE pentru studenti

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti