Secţiuni » Arii de practică » Business » Fiscalitate
Fiscalitate
DezbateriCărţiProfesionişti

Stabilirea la valoarea de 700 de lei a taxei pentru aprobarea organismelor de control în agricultura ecologică | Proiect. UPDATE: Publicare în Monitorul Oficial
07.02.2022 | JURIDICE.ro

Secţiuni: Fiscalitate, Proiecte legislative
JURIDICE - In Law We Trust

În Monitorul Oficial, Partea I nr. 119 din 7 februarie 2022 a fost publicat Ordinul nr. 13/125/2022 privind aprobarea cuantumului taxei pentru aprobarea organismelor de control în agricultura ecologică.

Astfel, se aprobă cuantumul taxei pentru aprobarea organismelor de control la valoarea de 700 lei pentru fiecare dintre domeniile de activitate prevăzute în Ordinul ministrului agriculturii şi dezvoltării rurale nr. 312/2021 privind organizarea sistemului de control şi certificare, de aprobare a organismelor de control şi de supraveghere a activităţii acestora în agricultura ecologică.

Taxa pentru aprobarea organismelor de control se achită în contul de venituri ale bugetului de stat 20.A.16.03.00 „Taxe şi tarife pentru eliberarea de licenţe şi autorizaţii de funcţionare”, deschis la unităţile Trezoreriei Statului în raza cărora organismele de control îşi au sediul social, codificat cu codul de identificare fiscală al acestora, înainte de depunerea dosarului de aprobare sau cel târziu până la emiterea deciziei de aprobare/respingere de către Ministerul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale.

Intrare în vigoare: 7 februarie 2022

***

Vineri, 14 ianuarie, Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale a lansat în dezbatere publică Proiectul de Ordin privind aprobarea cuantumului taxei pentru aprobarea organismelor de control, în agricultura ecologică.

:: Proiectul

Cuvinte cheie: , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

JURIDICE CORPORATE
JURIDICE MEMBERSHIP
Juristi
JURIDICE pentru studenti

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti