Secţiuni » Arii de practică » Protective » Dreptul Uniunii Europene
Dreptul Uniunii Europene
DezbateriCărţiProfesionişti

Comisia Europeană a lansat o cerere de proiecte pentru cursuri privind UE destinate viitorilor jurnaliști
18.01.2022 | JURIDICE.ro

Secţiuni: Dreptul Uniunii Europene, UNIVERSITARIA
JURIDICE - In Law We Trust

Luni, 17 ianuarie 2022, Comisia Europeană a anunțat că a lansat o cerere de proiecte pentru elaborarea unei programe de învățământ și a materialelor didactice pentru un curs privind Uniunea Europeană și politica de coeziune a UE, destinat viitorilor jurnaliști, potrivit unui comunicat.

Elisa Ferreira, comisarul pentru coeziune și reformă: „Comisia a răspuns solicitării multor studenți din UE de a lansa această cerere, care ar oferi o oportunitate extraordinară de a stimula dezbaterea academică privind UE și politica de coeziune a UE, precum și de a îmbunătăți cunoștințele studenților și de a încuraja cooperarea dintre universități și alte instituții ale UE.

Beneficiarii vor trebui să redacteze o strategie de dezvoltare, să creeze o rețea de instituții de învățământ superior și să elaboreze cursurile. Propunerile pot fi depuse de universități și de alte instituții de învățământ din domeniul jurnalismului la nivel universitar și terțiar. Solicitanții trebuie să fie situați într-un stat membru al UE și să fie acreditați în conformitate cu legislația în vigoare în țara respectivă.

Comisia va acoperi 95 % din costul proiectului.

Data-limită pentru depunerea candidaturilor: 21 aprilie 2022, ora 14 (13: 00 CET).

Comisia intenționează să raporteze rezultatele în iunie 2022.

Cuvinte cheie: , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

JURIDICE CORPORATE
JURIDICE MEMBERSHIP
Juristi
JURIDICE pentru studenti

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti