« Secţiuni
Selected
CorporatePlatinum members

Promovări la Voicu & Filipescu Tax Advisers
18.01.2022 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust
DPO Lives
Secţiuni: Anunțuri, Business, Selected | Toate secţiunile

Cuvinte cheie:

Consultanți cu experiență din cadrul firmei avansați pentru performanțele individuale obținute în ultimii ani

Ca urmare a performanțelor individuale obținute în ultimii ani, Voicu & Filipescu Tax Advisers anunţă promovări pe poziții de consultanți cu experiență de Tax & Accounting Partner, Accounting Manager și Senior Tax Consultant.

În urma evaluărilor profesionale derulate la încheierea anului 2021, Voicu & Filipescu Tax Advisers a decis promovarea pe poziția Tax & Accounting Partner a Madalinei Gatu, consultant fiscal și expert contabil, cu 18 ani de experiență în consultanță. Ca urmare a acestei promovări, Madalina Gatu va coordona proiecte complexe care implică abilități atât de natură fiscală cât și contabilă și va superviza asistența financiar-contabilă derulată în cadrul firmei.

Totodată, Simona Rujan, cu 14 ani de experiență în consultanță, a fost promovată pe poziția de Accounting Manager, urmând să coordoneze practica contabilă curentă a firmei. Simona Rujan este specializată în consilierea clienților, companii locale și multinaționale, în domeniul contabilității și consultanței de afaceri, acordând totodată asistență în relația cu autoritățile fiscale.

Voicu & Filipescu Tax Advisers a decis de asemenea promovarea pe poziția de Senior Tax Consultant a Alexandrei Iorga, consultant cu 6 ani de experiență. În noua sa poziție, Alexandra Iorga își va continua dezvoltarea profesională și va fi implicată atât în activități de asistență fiscală curentă, cât și în proiecte cu o complexitate mai ridicată.

“Provocările noi și diverse generate de contextul din ce în ce mai solicitant au condus la extinderea și consolidarea practicilor de consultanță fiscală și asistență contabilă. Ca o consecință firească, abilitățile teoretice și practice ale consultanților implicați s-au diversificat, augmentat și adaptat noilor realități, crescând astfel senioritatea fiecarei persoane și a echipei în ansamblu. În acest context aceste promovări s-au impus de la sine.”, a declarat Alex Tabacu, partener fondator în cadrul firmei.

Voicu & Filipescu Tax Advisers este o companie specializată în acordarea de servicii de consultanță fiscală si de afaceri, dar și servicii de contabilitate companiilor active într-o varietate de domenii, parte din grupul de firme Voicu & Filipescu din anul 2008. Alături de societatea de avocatură și de firma de insolvență, Voicu & Filipescu Tax Advisers este un nume recunoscut în rândul clienților și specialiștilor din acest domeniu, furnizând servicii integrate de consultanță clienților grupului.

Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE CORPORATE
JURIDICE MEMBERSHIP
Juristi
JURIDICE pentru studenti

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.