Secţiuni » Comunicare profesională
Comunicare profesionalăComunicate profesioniştiEvenimente programateEvenimente recenteOportunităti de carieră

Promovări la Voicu & Filipescu Tax Advisers


18.01.2022 | JURIDICE.ro
Secţiuni: Business, Comunicare profesională, Selected
JURIDICE - In Law We Trust

Consultanți cu experiență din cadrul firmei avansați pentru performanțele individuale obținute în ultimii ani

Ca urmare a performanțelor individuale obținute în ultimii ani, Voicu & Filipescu Tax Advisers anunţă promovări pe poziții de consultanți cu experiență de Tax & Accounting Partner, Accounting Manager și Senior Tax Consultant.

În urma evaluărilor profesionale derulate la încheierea anului 2021, Voicu & Filipescu Tax Advisers a decis promovarea pe poziția Tax & Accounting Partner a Madalinei Gatu, consultant fiscal și expert contabil, cu 18 ani de experiență în consultanță. Ca urmare a acestei promovări, Madalina Gatu va coordona proiecte complexe care implică abilități atât de natură fiscală cât și contabilă și va superviza asistența financiar-contabilă derulată în cadrul firmei.

Totodată, Simona Rujan, cu 14 ani de experiență în consultanță, a fost promovată pe poziția de Accounting Manager, urmând să coordoneze practica contabilă curentă a firmei. Simona Rujan este specializată în consilierea clienților, companii locale și multinaționale, în domeniul contabilității și consultanței de afaceri, acordând totodată asistență în relația cu autoritățile fiscale.

Voicu & Filipescu Tax Advisers a decis de asemenea promovarea pe poziția de Senior Tax Consultant a Alexandrei Iorga, consultant cu 6 ani de experiență. În noua sa poziție, Alexandra Iorga își va continua dezvoltarea profesională și va fi implicată atât în activități de asistență fiscală curentă, cât și în proiecte cu o complexitate mai ridicată.

“Provocările noi și diverse generate de contextul din ce în ce mai solicitant au condus la extinderea și consolidarea practicilor de consultanță fiscală și asistență contabilă. Ca o consecință firească, abilitățile teoretice și practice ale consultanților implicați s-au diversificat, augmentat și adaptat noilor realități, crescând astfel senioritatea fiecarei persoane și a echipei în ansamblu. În acest context aceste promovări s-au impus de la sine.”, a declarat Alex Tabacu, partener fondator în cadrul firmei.

Voicu & Filipescu Tax Advisers este o companie specializată în acordarea de servicii de consultanță fiscală si de afaceri, dar și servicii de contabilitate companiilor active într-o varietate de domenii, parte din grupul de firme Voicu & Filipescu din anul 2008. Alături de societatea de avocatură și de firma de insolvență, Voicu & Filipescu Tax Advisers este un nume recunoscut în rândul clienților și specialiștilor din acest domeniu, furnizând servicii integrate de consultanță clienților grupului.

Cuvinte cheie:
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

Autori JURIDICE.ro
Juristi
JURIDICE pentru studenti
JURIDICE NEXT

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

↑  Înapoi în partea de sus a paginii  ↑
Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii
 
© 2003-2023 J JURIDICE.ro