« Secţiuni « Arii de practică « BusinessProtectiveLitigation
Infrastructură
Profesionişti
 

Instrucțiunile pentru efectuarea înregistrării circulaţiei rutiere pe drumurile publice în anul 2022 | Proiect. UPDATE: Publicare în Monitorul Oficial
18.03.2022 | JURIDICE.ro

Drept Timisoara
Secţiuni: Infrastructură, Monitorul Oficial al României, Proiecte legislative, Transporturi | Toate secţiunile

Cuvinte cheie: , ,
JURIDICE - In Law We Trust

În Monitorul Oficial, Partea I nr. 264 din 18 martie 2022 a fost publicat Ordinul nr. 145/359/2022 privind aprobarea Instrucţiunilor pentru efectuarea înregistrării circulaţiei rutiere pe drumurile publice în anul 2022 – indicativ AND 557-2022.

Instrucțiunile aprobate prin prezentul Ordin stabilesc operaţiile care trebuie efectuate, regulile şi obligaţiile ce trebuie respectate pentru efectuarea înregistrării circulaţiei rutiere pe drumurile de interes naţional, de interes judeţean şi drumurile comunale.

Prezentele instrucţiuni sunt obligatorii pentru personalul care efectuează înregistrarea circulaţiei rutiere, precum şi pentru personalul tehnic cu sarcini de coordonare, îndrumare şi control în cadrul efectuării înregistrării circulaţiei.

Înregistrarea circulaţiei rutiere se efectuează periodic, o dată la cinci ani, şi are ca scop determinarea repartiţiei şi evoluţiei în timp a traficului de vehicule de marfă şi persoane pe reţeaua de drumuri publice interurbane din ţara noastră şi stabilirea gradului de solicitare din trafic a acesteia.

Intrare în vigoare: 18 martie 2022

***

Marți, 18 ianuarie, Ministerul Transporturilor și Infrastructurii a lansat în dezbatere publică Proiectul de Ordin al ministrului transporturilor și infrastructurii și al ministrului dezvoltării, lucrărilor publice și administrației pentru aprobarea Instrucţiunilor pentru efectuarea înregistrării circulaţiei rutiere pe drumurile publice în anul 2022 – indicativ AND 557-2022.

:: Proiectul
:: Referatul de aprobare
:: Anexa

 
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

Lex Discipulo Laus
Gratuit pentru studenţi
Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează SmartBill
VIDEO
Codul muncii

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.