« Flux noutăţi
Proiecte speciale: Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesioniştiBarouriCovid-19 Legal ReactInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatExecutoriReviste juridiceSistemul judiciarUniversitariaCitate juridiceJURIDICE MOLDOVALaw Flaws ProjectLegal Soft SkillsNoul Cod comercial român
Studenţi la drept. Universitaria
GrileDezbateriCărţiStudenţi

Menținerea acreditării Universităţii din Bucureşti în vederea organizării programelor de studii universitare de doctorat
19.01.2022 | JURIDICE.ro

Drept Timisoara
Secţiuni: Monitorul Oficial al României, UNIVERSITARIA | Toate secţiunile

Cuvinte cheie: , ,
JURIDICE - In Law We Trust

În Monitorul Oficial, Partea I nr. 55 din 19 ianuarie 2022 a fost publicat Ordinul nr. 5990/2021 privind menţinerea acreditării Universităţii din Bucureşti în vederea organizării programelor de studii universitare de doctorat.

Se aprobă menţinerea acreditării următoarelor domenii de studii universitare de doctorat: Ştiinţe ale comunicării, Biologie, Știința mediului, Matematică, Informatică, Chimie, Fizică, Geografie, Geologie, Drept, Teologie, Sociologie, Ştiinţe politice, Psihologie, Ştiinţe ale educaţiei, Filosofie, Istorie, Filologie, Studii culturale.

Pentru domeniul Știința mediului, acreditarea este condiționată de o nouă evaluare din partea ARACIS în termenul de maximum un an de la intrarea în vigoare a prezentului ordin.

Intrare în vigoare: 19 ianuarie 2022

 
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

Lex Discipulo Laus
Gratuit pentru studenţi
Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează SmartBill
VIDEO
Codul muncii

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.