« Secţiuni « Arii de practică « BusinessProtectiveLitigation
Drept penal
DezbateriCărţiProfesionişti
 

Ministerul Justiției a declanșat procedura de selecție pentru funcția de procuror european delegat în România. UPDATE: Candidații selectați
16.02.2022 | JURIDICE.ro

Drept Timisoara
Secţiuni: Anunțuri, Drept penal, Dreptul Uniunii Europene, Sistemul judiciar | Toate secţiunile

Cuvinte cheie: , , , , ,
JURIDICE - In Law We Trust

Marți, 15 februarie 2022, Ministerul Justiției a dat publicității rezultatele finale ale procedurii de selecție a candidaților pentru funcția de procuror european delegat în România.

Comisia de selecție a candidaţilor pentru funcţia de procuror european delegat în România, în urma deliberărilor, a selectat următorii candidați:
Iulia loana Bilciu, Direcția Națională Anticorupţie, Structura centrală;
Gabriela Stanciu, Direcția Națională Anticorupţie, Serviciul teritorial Constanța.

***

Luni, 14 februarie 2022, Ministerul Justiției organizează interviurile în cadrul procedurii de selecție pentru funcţia de procuror european delegat în România.

Acestea pot fi vizionate aici.

***

Joi, 10 februarie 2022, Ministerul Justiției a dat publicității anunțul privind modificarea programării interviurilor pentru selecția candidaților pentru funcția de procuror european delegat în România.

***

Marți, 8 februarie 2022, Ministerul Justiției a dat publicității rezultatul verificării îndeplinirii condițiilor de participare la interviu de către candidații la funcția de procuror european delegat în România şi privind programarea candidaților la interviu.

:: Anunțul

***

Joi, 20 ianuarie 2022, Ministerul Justiției a informat că a declanșat o nouă procedură pentru selectarea a încă 13 candidați pentru funcția de procuror european delegat în România. În urma celor două proceduri anterioare, Colegiul Parchetului European (EPPO) și-a dat acordul pentru 7 procurori europeni delegați, propuși de Ministerul Justiției, din totalul de 20.

Persoanele interesate își pot depune candidaturile până la data de 31 ianuarie 2022, inclusiv.

Interviul va avea loc în fața comisiei de selecție în perioada 14-17 februarie 2022, perioadă ce poate suferi modificări în funcție de numărul candidaților înscriși și admiși la interviu.

:: Anunțul

***

Miercuri, 19 ianuarie 2022, Consiliul Superior al Magistraturii a informat că Ministerul Justiției a declanşat procedura de selecţie a candidaţilor pentru funcţia de procuror european delegat în România.

:: Anunţul

 
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

Lex Discipulo Laus
Gratuit pentru studenţi
Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează SmartBill
VIDEO
Codul muncii

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.