Secţiuni » Sistemul judiciar
Sistemul judiciar
Alegeri CSMActivitate parchete

INM. Selecție experți pentru formarea coordonatorilor de practică
21.01.2022 | JURIDICE.ro

Secţiuni: Comunicare profesională, Sistemul judiciar
JURIDICE - In Law We Trust

Joi, 20 ianuarie 2022, Institutul Național al Magistraturii a anunţat lansarea procedurii pentru selecția a doi experți (un judecător și un procuror cu experiență în coordonarea, îndrumarea şi supravegherea auditorilor de justiţie pe parcursul stagiilor efectuate în cadrul instanţelor şi parchetelor), în vederea participării acestora ca formatori la patru seminarii de formare a formatorilor – dedicate coordonatorilor de practică.

Seminarele vor fi structurate în două sesiuni de formare în domeniul „Tehnici de formare a adulților” destinate coordonatorilor de practică – judecători și două sesiuni de formare în domeniul „Tehnici de
formare a adulților” destinate coordonatorilor de practică – procurori.

În vederea participării la procedură, persoanele interesate pot transmite dosarul de înscriere conținând o scrisoare de intenție, curriculum vitae, un plan de seminar și orice alte documente justificative până cel târziu la data de 14 februarie 2022, în format electronic, la adresa de e-mail: irina.lungu@inm-lex.ro, în atenția Irinei Lungu (telefon: 021.4076254).

:: Anunțul

Cuvinte cheie: , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

Autori JURIDICE.ro
Juristi
JURIDICE pentru studenti
JURIDICE NEXT

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

↑  Înapoi în partea de sus a paginii  ↑

Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti