« Secţiuni « Arii de practică « BusinessProtectiveLitigation
Banking
DezbateriCărţiProfesionişti

Înființarea Comitetului interministerial privind cooperarea dintre instituţiile publice şi mediul privat bancar din România
24.01.2022 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust
DPO Lives
Secţiuni: Anunțuri, Banking, Monitorul Oficial al României | Toate secţiunile

Cuvinte cheie: , ,

În Monitorul Oficial, Partea I nr. 70 din 21 ianuarie 2022 a fost publicată Decizia nr. 85/2022 pentru înfiinţarea, organizarea şi funcţionarea Comitetului interministerial privind cooperarea dintre instituţiile publice şi mediul privat bancar din România.

Astfel, este înființat Comitetul interministerial privind cooperarea dintre instituţiile publice şi mediul privat bancar din România, organism consultativ, fără personalitate juridică.

Coordonarea Comitetului este asigurată de către un consilier de stat în cadrul Cancelariei Prim-Ministrului, desemnat prin ordin al şefului Cancelariei Prim-Ministrului.

Comitetul este format din reprezentanţi la nivel de secretar de stat din cadrul Ministerului Finanţelor, Ministerului Investiţiilor şi Proiectelor Europene, Ministerului Cercetării, Inovării şi Digitalizării, Ministerului Economiei şi Ministerului Antreprenoriatului şi Turismului, desemnaţi prin ordin de ministru în acest sens.

Comitetul are ca obiective coordonarea şi alinierea proiectelor, programelor şi iniţiativelor de interes comun pentru Guvernul României şi mediul privat bancar din România, în scopul obţinerii unor soluţii cu impact larg, generatoare de rezultate pozitive pentru o arie cât mai extinsă de domenii.

Intrare în vigoare: 21 ianuarie 2022

Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE CORPORATE
JURIDICE MEMBERSHIP
Juristi
JURIDICE pentru studenti

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.