Secţiuni » Barouri
UNBR. INPPA. Barouri
Official partner: Uniunea Naţională a Barourilor din România

Baroul Ilfov. Adunarea Generală Extraordinară / 11-13 februarie 2022. UPDATE: UNBR a anulat hotărârea privind convocarea Adunării Generale Extraordinare având pe ordinea de zi votul cu privire la revocarea Decanului Baroului Ilfov
11.02.2022 | JURIDICE.ro

Secţiuni: Comunicare profesională, Selected, UNBR+INPPA+Barouri
JURIDICE - In Law We Trust

Consiliul Uniunii Naționale a Barourilor din România, în ședința în sistem vot electronic din 8-10 februarie 2022, a examinat următoarele:

1. Contestația/plângerea împotriva Hotărârii Consiliului Baroului Ilfov nr. 17/11.01.2022 privind:
– convocarea Adunării Generale Extraordinare a Baroului Ilfov în perioada 11.02.2022-13.02.2022 (prima convocare), respectiv, 04.03.2022-06.03.2022 (a doua convocare), având pe ordinea de zi un singur punct: vot cu privire la revocarea Decanului Baroului Ilfov;
– adoptarea Regulamentului de organizare a Adunării Generale Extraordinare a Baroului Ilfov.

2. Contestația/plângerea împotriva Hotărârii Consiliului Baroului Ilfov nr. 28/01.02.2022 privind validarea tragerii la sorți și desemnarea membrilor Comisiei de soluționare a contestațiilor la Adunarea Generală Extraordinară a Baroului Ilfov, având pe ordinea de zi un singur punct: vot cu privire la revocarea Decanului Baroului Ilfov.

Se solicită anularea hotărârilor menționate pentru încălcarea Legii nr. 51/1995 și a Statutului profesiei avocat.

Consiliul UNBR, prin vot, a decis admiterea contestațiilor menționate, după cum urmează:

– Se admite contestația/plângerea împotriva Hotărârii Consiliului Baroului Ilfov nr. 17/11.01.2022 și se dispune anularea acesteia.

– Se admite contestația/plângerea împotriva Hotărârii Consiliului Baroului Ilfov nr. 28/01.02.2022 și se dispune anularea acesteia.

Prezenta decizie este obligatorie. Redactarea motivării acesteia se va realiza până la proxima ședință a Consiliului UNBR din 11-12 martie 2022.

:: Hotarârea

***

Luni, 24 ianuarie 2022, Consiliul Baroului Ilfov a anunțat convocarea Adunării Generale Extraordinare în intervalul 11-13 februarie 2022, în format electronic.

Ordinea de zi
1. Vot cu privire la revocarea decanului Baroului Ilfov

:: Regulamentul
:: Instrucțiuni proces de votare

Cuvinte cheie: , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

Autori JURIDICE.ro
Juristi
JURIDICE pentru studenti
JURIDICE NEXT

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

↑  Înapoi în partea de sus a paginii  ↑

Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti