« Secţiuni « Arii de practică « BusinessProtectiveLitigation
Fiscalitate
DezbateriCărţiProfesionişti

Procedura de încasare a redevențelor obținute prin concesionare din activități de exploatare a resurselor naturale ale statului | Proiect. UPDATE: Publicare în Monitorul Oficial
16.03.2022 | JURIDICE.ro

Drept Timisoara
Secţiuni: Fiscalitate, Monitorul Oficial al României, Proiecte legislative | Toate secţiunile

Cuvinte cheie: , , , ,
JURIDICE - In Law We Trust

În Monitorul Oficial, Partea I nr. 258 din 16 martie 2022 a fost publicat Ordinul nr. 328/2022 privind aplicarea prevederilor art. 7 alin. (4) din anexa la Hotărârea Guvernului nr. 70/2022 pentru aprobarea Procedurii privind încasarea redevenţei obţinute prin concesionare din activităţi de exploatare a resurselor la suprafaţă ale statului şi a apelor minerale naturale carbogazoase sau necarbogazoase.

Astfel, se aprobă:
– modelul de declaraţie fiscală – anexa nr. 1;
– modelul de borderou – anexa nr. 2;
instrucţiunile de completare a declaraţiei fiscale şi a borderoului utilizate în procedura de încasare a redevenţelor obţinute prin concesionare din activităţi de exploatare a resurselor la suprafaţă ale statului şi a apelor minerale naturale carbogazoase sau necarbogazoase – anexa nr. 3.

Intrare în vigoare: 16 martie 2022

***

Vineri, 28 ianuarie 2022, Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației a lansat în dezbatere publică Proiectul de Ordin privind aplicarea prevederilor art. 7 alin. (4) din Hotărârea Guvernului nr. 70/2022 pentru aprobarea Procedurii privind încasarea redevenței obținute prin concesionare din activități de exploatare a resurselor la suprafață ale statului și a apelor minerale naturale carbogazoase sau necarbogazoase.

:: Proiectul
:: Referatul de aprobare
:: Anexa nr. 1
:: Anexa nr. 2
:: Anexa nr. 3

 
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

Lex Discipulo Laus
Gratuit pentru studenţi
Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează SmartBill
VIDEO
Codul muncii

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.