Secţiuni » Interviuri
Interviuri

Andrei Lazăr: Am sperat permanent că vom reuși să construim o societate de avocați unită și de succes
01.02.2022 | Alina MATEI

JURIDICE - In Law We Trust
Alina Matei

Alina Matei

Andrei Lazăr

Andrei Lazăr

Alina Matei: Mulțumesc, stimate domnule avocat Andrei Lazăr, partner MOLOMAN, LAZĂR ȘI ASOCIAȚII, pentru timpul acordat cititorilor JURIDICE.ro. La sfârșitul anului trecut, s-au împlinit 10 ani de la constituirea societății. Cum a fost această perioadă?

Andrei Lazăr: Pentru mine această perioadă a însemnat dezvoltarea și evoluția noastră, atât pe plan profesional, cât ți pe plan personal. Am clădit o societate frumoasă pe parcusul acestor ani despre care pot spune cu tărie că sunt mândru, iar cel mai important este că în fiecare zi merg cu plăcere să-mi desfășor activitatea.

Alina Matei: Deși Pandemie, aniversarea a 10 ani de la constituirea societății MOLOMAN, LAZĂR ȘI ASOCIAȚII a avut loc alături de colegi și prieteni. Care a fost cea mai frumoasă urare făcută?

Andrei Lazăr:  Cea mai frumoasă urare primită de la cei care ne-au fost alături a vizat continuarea evoluției și dezvoltării societății noastre alături copiii noștri, Ioana Lazăr și Alexandru Moloman, care în prezent fac parte din echipa noastră.

Alina Matei: Atunci când ați plecat la drum împreună ca avocați fondatori, ce ați anticipat și ce nu că se va întâmpla?

Andrei Lazăr: Am crezut și sperat permanent că vom reuși să construim o societate unită și de succes, nu am anticipat că va dura așa o lungă perioadă și că va deveni un brand cunoscut în domeniu.

Alina Matei: Cum s-au cristalizat rolurile fiecăruia dintre fondatori în viața societății?

Andrei Lazăr: Fiecare am urmărit să ne punem în valoare calitățile, să manageriem cu atenție societatea, să gestionăm cu grijă relația cu clienții și, nu în ultimul rând, să ne completăm reciproc atunci când situația o impune.

Alina Matei: Astăzi aveți alături de voi o echipă. De fapt, cu toții sunteți o echipă. Cum sunt relațiile între voi, ce obiceiuri aveți, cum sărbătoriți reușitele?

Andrei Lazăr: Noi ne considerăm o familie, atunci când cineva are parte de o reușită simțim toți bucuria sa. Pe lângă profesia pe care o avem, am legat și prietenii, lucru care este foarte important într-o echipă. Întotdeauna ieșim pentru a ne recreea și, de asemenea, nu neglijăm sărbătorile, an de an avem Secret Santa urmat de o masă îmbelșugată.

Alina Matei: Pandemia a alterat viețile tuturor. Cum a fost pentru MOLOMAN, LAZĂR ȘI ASOCIAȚII?

Andrei Lazăr: Pandemia este ca un test de reziliență, incontestabil că pandemia a cauzat o perturbare fără precedent a practicii avocațiale și a modului în care serviciile avocațiale sunt prestate, însă am incercat să ne adaptăm contextului actual și pot spune că într-un final totul a fost foarte bine, atât pentru noi, cât și pentru clienții noștri.

Alina Matei: Care este rolul prieteniei dumneavoastre cu domnul avocat George Moloman în ceea ce privește buna funcționare a societății care vă poartă numele?

Andrei Lazăr: Atunci când lucrezi într-un mediu pozitiv și prietenos, unde te înțelegi bine cu oamenii care te înconjoară, te vei simți mai implicat, mai concentrat și mai motivat. De asemenea, întotdeauna am fost corecți unul cu celălalt și în felul acesta am avut parte de cele mai bune sfaturi. Astfel ne simțim mult mai confortabili și mai dispuși să facem tot posibilul pentru a ne atinge obiectivele.

Alina Matei: O să vă rog pe fiecare în parte să îmi spuneți ce prețuiți cel mai mult la avocatul partener George Moloman?

Andrei Lazăr: Apreciez ambiția și perseverența sa.

Alina Matei: Ce vă propuneți pentru anul 2022?

Andrei Lazăr: Pentru următorul an ne propunem să ne extindem mai mult și să evoluăm în toate ariile dreptului.

Alina Matei: Cum a fost anul 2021 pentru avocatură din punctul dumneavoastră de vedere, din interacțiunea cu alți colegi avocați, din ce ați văzut prin instanțe/parchete?

Andrei Lazăr: În contextul actual al pandemiei, contactul cu colegii și clienții nostri a fost destul de redus, având în vedere ca tehnologia a evoluat foarte mult, s-a trecut de la contactul direct în noua realitate virtuală, în care avocații au fost nevoiți să dezvolte noi competențe în timp real.

Alina Matei: Un mesaj, vă rog, pentru cititorii J și pentru cei care fac J.

Andrei Lazăr: Vă doresc numai gânduri bune, realizări în tot ceea ce vă propuneți și să aveți parte de un an plin de împliniri!

Alina Matei: Mulțumesc pentru că ați stat de vorbă cu mine!

Andrei Lazăr: Vă mulțumesc!

Secţiuni: Covid 19 Legal React, Interviuri, Selected, UNBR+INPPA+Barouri | Toate secţiunile

Cuvinte cheie: , , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

JURIDICE CORPORATE
JURIDICE MEMBERSHIP
Juristi
JURIDICE pentru studenti

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti
SERVICII JURIDICE.RO