Secţiuni » Comunicare profesională
Comunicare profesionalăComunicate profesioniştiEvenimente programateEvenimente recenteOportunităti de carieră

Promovări la Voicu & Filipescu
02.02.2022 | JURIDICE.ro

Secţiuni: Comunicare profesională, Selected
JURIDICE - In Law We Trust

Voicu & Filipescu anunţă promovarea pe poziții de Managing associate și Senior associate a unor avocați cu experiență, ca urmare a calității înalte a serviciilor prestate de aceștia în decursul multor ani de activitate în cadrul firmei.

În urma evaluărilor profesionale derulate, Voicu & Filipescu a decis promovarea pe poziția Managing Associate a trei avocați cu experiență care își desfășoară activitatea în cadrul firmei pe segmente diferite de practică. Astfel, firma i-a avansat pe Victor Cochirleanu, avocat cu experiență considerabilă în practica de litigii, asigurând asistarea de clienți, companii multinaționale și locale active, între altele, în asigurări, domeniul imobliar, retail, construcții și infrastructură, Vlad Irimia avocat cu vastă experiență în domenii de practică precum drept societar și comercial, fuziuni și achiziții, dreptul muncii, protecția datelor cu caracter personal și Alexandra Davidoiu avocat cu experiență semnificativă, a cărei practică se axează pe drept imobiliar, construcții și infrastructură, concesiuni, drept societar şi comercial.

Totodată, Laura Pricop și Claudia Caravan devin Senior Associate. Laura Pricop este avocat cu experiență în practica de litigii reprezentând cu succes clienți în dosare complexe pe toate palierele instanțelor de judecată. Claudia Caravan oferă asistență clienților în drept comercial, retail și protecția consumatorului, fiind implicată în proiecte ample de consultanță pe poziții care necesită un nivel ridicat de practică.

Daniel Voicu, partener fondator în cadrul firmei: “Victor este un centru de încredere al practicii de litigii al firmei. Anii mulți și provocatori ai activității sale i-au cizelat cariera rafinând și îmbogățind valoarea sa profesională. Promovarea lui este meritorie și se bazează pe rezultate certe și memorabile.

Vlad continuă să fie un avocat ascendent și în același timp incisiv, diligent și de un sprijin indubitabil, iar promovarea sa exprimă traiectoria lui firească de dezvoltare în firma noastră.

Alexandra și-a dovedit în ani buni de practică abilitățile sale profesionale și umane demne de această promovare. Este o bucurie să o știu alături de noi.

Laura a avut o evoluție strălucită și iscusită la Voicu & Filipescu. Litigiile clienților noștri sunt în mod solid susținute de ea cu un deznodământ insensibil la sincopele quasi-permanente ale sistemului nostru legal și procedural, Laura aducând predictibilitatea dorită de clienți.

Claudia este unul dintre cei mai răbdători avocați și dezvoltatori constanți ai firmei noastre. Practica sa în dreptul comercial și al protecției consumatorilor evoluează frumos si este apreciată deopotrivă de către clienții firmei și de colegii alături de care a evoluat.

Cu un istoric de peste 20 de ani, Voicu & Filipescu este una dintre societățile importante de avocatură din România în domeniul consultanței de afaceri, acoperind o gamă largă de arii de activitate.

Sub brandul Voicu & Filipescu activează în prezent firma de avocatură, societatea specializată în consultanță fiscală și contabilă, Voicu & Filipescu Tax Advisers SRL și societatea profesională de practicieni în insolvență, V.F. Insolvență SPRL, care împreună acordă soluții integrate clienților grupului, companii multinaționale și locale.

Cuvinte cheie: , , , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

Autori JURIDICE.ro
Juristi
JURIDICE pentru studenti
JURIDICE NEXT

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

↑  Înapoi în partea de sus a paginii  ↑

Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti