Secţiuni » Arii de practică » Litigation » Drept penal
Drept penal
DezbateriCărţiProfesionişti

Mareș & Mareș își consolidează echipa de drept penal prin cooptarea avocatei Cipriana Pop


03.02.2022 | JURIDICE.ro
Secţiuni: Comunicare profesională, Comunicate profesioniști, Drept penal, Procedură penală, Selected
JURIDICE - In Law We Trust

Mareș & Mareș a anunțat că Cipriana Pop, avocat specializat în dreptul penal, s-a alăturat echipei în calitate de asociat senior. În cei opt ani în care a colaborat cu reputatul profesor și practician Gheorghiță Mateuț, Cipriana a dobândit experiență în dosare penale cu grad ridicat de complexitate, precum infracțiuni de corupție, spălarea banilor, evaziune fiscală și alte infracțiuni prevăzute în legi speciale, precum și infracțiuni de drept comun. Absolventă a Facultății de Drept a Universității „Babeș-Bolyai” din Cluj Napoca și a programului de master cu specializarea „Științe penale și criminalistică” din cadrul aceleiași facultăți, Cipriana s-a remarcat prin abordarea pragmatică a problemelor din sfera juridicului penal cu care se confruntă clienții.

Mihai Mareș, Partenerul Coordonator al Mareș & Mareș:Am asistat în ultimii ani la o intensificare a activității într-un domeniu care nu mai este, de ceva vreme, considerat de nișă, iar problemele pe care le întâlnim în practică sunt din ce în ce mai diverse și cu un grad sporit de complexitate, care impun strategii de apărare redutabile. De aceea, ne propunem să atragem periodic cei mai buni specialiști, cu care sa formam echipe multidisciplinare pentru a acoperi optim toate ramurile dreptului penal – întrucât vrem să fim recunoscuți în continuare ca având una dintre cele mai profesioniste echipe de drept penal din România și din regiune, cu expunere semnificativă în dosare notorii pe plan local și internațional.

Cipriana Pop: „Sunt onorată că m-am alăturat uneia dintre cele mai bune echipe specializate exclusiv în drept penal din România. Sper ca prin abilitățile și experiența mea în dosare sofisticate să îmi sprijin colegii în conturarea și implementarea celor mai potrivite strategii de apărare. Împreună ne propunem să răspundem cât mai adaptat exigențelor tot mai mari din acest domeniu și să continuăm diversificarea portofoliului de clienți, atât în aspectele ce țin de conformitatea cu legislația penală, cât și în contextul urmăririlor penale.

Despre Mareș & Mareș:

Mareș & Mareș este una dintre cele mai prestigioase firme românești de avocatură specializate în dreptul penal care vizează în principal infracțiuni economice și de corupție. Activitatea firmei acoperă toate domeniile asociate dreptului penal, de la corupție și spălare de bani până la faliment, delapidare, fraudă fiscală, criminalitate organizată și investigații. De asemenea, echipa este experimentată în domeniile conexe litigiilor civile și recuperării activelor. Înființată în 2006, Mareș & Mareș a evoluat

constant, reușind să se impună pe piața avocaturii din România prin calitatea ideilor și a serviciilor, dar și prin formarea și atragerea unora dintre cei mai talentați avocați în această arie de drept

Pentru a fi la curent cu ultimele tendințe globale în domenii ale dreptului afacerilor în general, dar și legislația privind infracționalitatea economică și corupția, și, prin urmare, pentru a oferi servicii cu valoare adăugată, Mareș & Mareș este membru al mai multor asociații internaționale de profil, precum: ROXIN (parte din Forumul Global pentru Drept, Justiție și Dezvoltare al Băncii Mondiale), Camera de Comerț Americană (AmCham), Asociația Barourilor din SUA, Asociația Europeană a Barourilor de Drept Penal, Asociația Internațională a Barourilor, Global Criminal Law Counse (GCLC).

Cuvinte cheie: , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

Autori JURIDICE.ro
Juristi
JURIDICE pentru studenti
JURIDICE NEXT

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

↑  Înapoi în partea de sus a paginii  ↑
Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii
 
© 2003-2023 J JURIDICE.ro