Secţiuni » Arii de practică » Business » Fiscalitate
Fiscalitate
DezbateriCărţiProfesionişti

Decontarea în limita a 20.000 de lei a cheltuileilor aferente consumului de energie electrică pentru irigații
09.02.2022 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust

În Monitorul Oficial, Partea I nr. 130 din 9 februarie 2022 a fost publicat Ordinul nr. 25/2022 privind stabilirea cotei aferente anului 2022 pentru decontarea cheltuielilor aferente consumului de energie electrică necesar funcţionării agregatelor sau a echipamentelor pentru irigaţii pentru care se asigură apa pentru irigaţii în baza contractelor multianuale/sezoniere încheiate cu Agenţia Naţională de Îmbunătăţiri Funciare.

Astfel, pentru anul 2022 se stabileşte cota de 49,99%, reprezentând 20.000 mii de lei, pentru decontarea cheltuielilor aferente consumului de energie electrică necesar funcţionării agregatelor sau a echipamentelor pentru irigaţii pentru care se asigură apa pentru irigaţii în baza estimărilor Agenţiei Naţionale de Îmbunătăţiri Funciare.

Cota se poate modifica, la încheierea sezonului de irigaţii, în baza centralizatoarelor aferente anului în curs, transmise de către Agenţia Naţională de Îmbunătăţiri Funciare, în limita sumelor alocate cu această destinaţie.

Intrare în vigoare: 9 februarie 2022

Secţiuni: Energie, Fiscalitate, Monitorul Oficial al României | Toate secţiunile

Cuvinte cheie: , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

JURIDICE CORPORATE
JURIDICE MEMBERSHIP
Juristi
JURIDICE pentru studenti

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti
SERVICII JURIDICE.RO