Secţiuni » Comunicare profesională
Comunicare profesionalăComunicate profesioniştiEvenimente programateEvenimente recenteOportunităti de carieră

Premierul Nicolae Ciucă a făcut noi numiri în funcția de secretar de stat
10.02.2022 | JURIDICE.ro

Secţiuni: Comunicare profesională, Monitorul Oficial al României
JURIDICE - In Law We Trust

În Monitorul Oficial, Partea I nr. 134 din 9 februarie 2022 au fost publicate Decizia nr. 118/2022 pentru numirea domnului Constantin Ştefan în funcţia de secretar de stat la Ministerul Energiei, Decizia nr. 120/2022 pentru numirea domnului Marius-Ilie Stanciu în funcţia de secretar de stat la Ministerul Muncii şi Solidarităţii Sociale, Decizia nr. 121/2022 privind numirea doamnei Adeline Dan în funcţia de secretar de stat în cadrul Cancelariei Prim-Ministrului, Decizia nr. 122/2022 privind numirea doamnei Irina-Dumitriţa Solomon în funcţia de secretar de stat în cadrul Cancelariei Prim-Ministrului, Decizia nr. 127/2022 privind numirea domnului Alexandru Nicolae Bociu în funcţia de preşedinte, cu rang de secretar de stat, al Autorităţii Naţionale Sanitare Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor și Decizia nr. 128/2022 privind numirea domnului Dănuţ Pale în funcţia de vicepreşedinte, cu rang de subsecretar de stat, al Autorităţii Naţionale Sanitare Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor.

Astfel, începând cu data de 9 februarie 2022:
Constantin Ştefan se numeşte în funcţia de secretar de stat la Ministerul Energiei;
Marius-Ilie Stanciu se numeşte în funcţia de secretar de stat la Ministerul Muncii şi Solidarităţii Sociale;
Adeline Dan se numeşte în funcţia de secretar de stat în cadrul Cancelariei Prim-Ministrului;
Irina-Dumitriţa Solomon se numeşte în funcţia de secretar de stat în cadrul Cancelariei Prim-Ministrului;
Alexandru Nicolae Bociu se numeşte în funcţia de preşedinte, cu rang de secretar de stat, al Autorităţii Naţionale Sanitare Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor pentru o perioadă de 5 ani;
Dănuţ Pale se numeşte în funcţia de vicepreşedinte, cu rang de subsecretar de stat, al Autorităţii Naţionale Sanitare Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor pentru o perioadă de 5 ani.

Intrare în vigoare: 9 februarie 2022

Cuvinte cheie: , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

JURIDICE CORPORATE
JURIDICE MEMBERSHIP
Juristi
JURIDICE pentru studenti

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti