Covid-19 Legal React
AbonamentePlatinum members

Facultatea de Drept a Universității din București. Încălcarea normelor de conduită în vigoare menite să prevină infectarea cu COVID-19 constituie abatere disciplinară
15.02.2022 | JURIDICE.ro

Secţiuni: Comunicare profesională, Covid 19 Legal React, Health & Pharma (Dreptul sănătății), UNIVERSITARIA
JURIDICE - In Law We Trust

În intervalul 8-10 februarie 2022, Consiliul Facultății de Drept din cadrul Universității din București a aprobat hotărârea Consiliului Facultăţii de Drept cu următorul conţinut: „Încălcarea de către o persoană, atât în interiorul clădirilor ce au destinatia de spatiu de învățământ, inclusiv în Palatul Facultăţii de Drept, cât și în cele care deservesc intrările în acestea (platforme și scări), a normelor de conduită în vigoare menite să prevină infectarea cu Covid-19, inclusiv a regulilor privind accesul în spații, purtarea măştii şi distanţarea, constituie abatere disciplinară și atrage excluderea imediată din aceste spații a autorului încălcării. Măsura excluderii poate fi dispusă verbal de către personalul didactic, auxiliar sau administrativ al Universității din Bucureşti/Facultăţii de Drept care constată abaterea, prezenta dispoziție constituind o împuternicire expresă în acest sens. În cazul nerespectării, de îndată, de către autorul abaterii, a dispoziției de excludere din spații, aceasta se va putea realiza cu concursul organelor de ordine publică, la solicitarea personalului care constată abaterea sau a Decanului/Prodecanilor Facultăţii de Drept.”

:: Minuta (pct. 2)

Cuvinte cheie: , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

JURIDICE CORPORATE
JURIDICE MEMBERSHIP
Juristi
JURIDICE pentru studenti

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti