Secţiuni » JURIDICE NEXT » Universitaria
Universitaria
GrileDezbateriCărţiStudenţi

Facultatea de Drept a Universității din București organizează concursul de admitere în două sesiuni: iulie și septembrie
15.02.2022 | JURIDICE.ro

Secţiuni: Comunicare profesională, UNIVERSITARIA
JURIDICE - In Law We Trust

În intervalul 8-10 februarie 2022, Consiliul Facultății de Drept din cadrul Universității din București a hotărât că desfăşurarea concursului de admitere va avea loc în două sesiuni, iulie și septembrie, în fiecare caz concomitent pentru ciclurile de IF și ID, după cum urmează:

a) pentru programul de licenţă – învățământ cu frecvență, examen de cunoştinţe, limba română, economie, gândire critică. În luna septembrie examenul va fi organizat numai pentru locurile neocupate în sesiunea iulie.
b) pentru programul de licență învățământ la distanţă, examen de cunoştinţe, limba română, economie, gândire critică și în subsidiar, concurs de dosare pentru candidaţii care au o diplomă de licență.

Locurile scoase la concurs în iulie se vor ocupa în ordinea punctajului obținut de candidaţii care au obținut un punctaj de promovare. Dosarele depuse pentru concursul de dosare în sesiunea iulie vor fi examinate pentru ocuparea locurilor rămase neocupate prin acest examen. Numai dacă și în urma evaluării acestor dosare rămân locuri neocupate, pentru ocuparea acestora se va organiza sesiunea din septembrie. Locurile rămase neocupate și în urma examenului din septembrie, se vor atribui pe baza dosarelor depuse în vederea concursului de dosare septembrie de către candidații care au o diplomă de licență de la o altă facultate.

:: Minuta (pct. 5)

Cuvinte cheie: , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

JURIDICE CORPORATE
JURIDICE MEMBERSHIP
Juristi
JURIDICE pentru studenti

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti