Secţiuni » Selected
Selected
Comunicate profesionişti

Legislație actualizată tradusă în limba engleză. Traduci rapid și calitativ orice act din Monitorul Oficial al României
17.02.2022 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust

Wolters Kluwer România aduce la dispoziția utilizatorilor platformei profesionale de documentare juridică Sintact.ro un nou instrument prin care se poate traduce în limba engleză orice act din secțiunea legislația românească.

Facilitățile de care beneficiază noii abonați includ:

–  accesarea traducerilor deja existente în programul legislativ,

– solicitarea traducerii unui nou act, sau

– solicitarea actualizării unei traduceri la forma aplicabilă în data consultării actului.

Termenul standard de răspuns este de 24 ore de la momentul solicitării traducerii până la actualizarea în programul legislativ. În cele mai multe cazuri, traducerea este disponibilă chiar în ziua în care s-a făcut solicitarea. Astfel, baza de date legislativă este dezvoltată și actualizată continuu prin introducerea de noi acte și noi versiuni ale actelor din legislația românească. Documentele deja traduse, la un înalt standard de calitate, care se regăsesc acum în baza de date, reprezintă cele mai accesate și folosite acte legislative de către cei peste 50 de mii de utilizatori ai platformei legislative Sintact.ro.

Modulul de legislație tradusă este realizat folosind mecanisme de inteligență artificială create pentru traducerea textelor din limba română în limba engleză.

Pentru informații pe larg, consultați pagina dedicată produsului › aici.


Wolters Kluwer România este parte a grupului multinaţional Wolters Kluwer, cunoscut pe piaţa internaţională ca unul dintre cei mai mari furnizori de informație specializată, produse şi servicii dedicate profesioniştilor.

Wolters Kluwer România a fost înfiinţată în 2005 şi oferă profesioniştilor din domeniul juridic şi economic din România atât produse tipărite și digitale, cât şi servicii şi soluţii software: Sintact.ro, LexForce, Sintact Analytics și iDrept, baze de date complexe de legislaţie, doctrină şi jurisprudenţă, disponibile online și offline, şi o colecție bogată de cărţi şi reviste de specialitate, publicate atât în format clasic, cât și digital.

SINTACT.RO, cu cca. 15 milioane de hotărâri judecătorești, 25.000 de articole din peste 22 de reviste de specialitate, peste 250 de cărți de doctrină juridică și peste 100 de comentarii de autor, este platforma juridică cu cea mai vastă bază de informații juridice.

Secţiuni: Comunicare profesională, Lege 9, Monitorul Oficial al României, Selected | Toate secţiunile

Cuvinte cheie: , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

JURIDICE CORPORATE
JURIDICE MEMBERSHIP
Juristi
JURIDICE pentru studenti

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti
SERVICII JURIDICE.RO