Secţiuni » Barouri
UNBR. INPPA. Barouri
Official partner: Uniunea Naţională a Barourilor din România

Baroul București. Adunarea Generală Ordinară / 23-25 martie 2022, Online. UPDATE: Invitație la vot
24.03.2022 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust

Av. dr. Ion Dragne, decanul Baroului București a informat avocații despre derularea votului din cadrul Adunării Generale Ordinare a Avocaților din Baroul București, ce se desfășoară online până la data de 25 martie 2022, ora 16.00.

Pana în prezent și-au exprimat votul aproximativ 1.500 de avocați, pentru realizarea cvorumului fiind necesar ca un număr de 5.165 de avocați să își exprime votul electronic.

Decanul roagă avocații să aibă în vedere ca neîndeplinirea cvorumului ar genera noi costuri, prin reconvocarea adunării și reluarea tuturor procedurilor aferente.

Decanul adresează mulțumiri colegilor care și-au exprimat votul și își manifestă încrederea că și cei care nu au votat încă vor putea aloca, în intervalul generos de timp rămas, cele 10 minute necesare parcurgerii buletinului de vot online.

***

Joi, 10 martie 2022, Baroul București a publicat:

***

Luni, 7 martie 2022, Baroul București a informat că au fost validate candidaturile pentru alegerea delegaților Baroului București la Congresul Avocaților din 2022.

:: Candidații

***

În intervalul 23-25 martie 2022, Baroul București organizează, în format exclusiv online, Adunarea Generală Ordinară a Avocaților, potrivit unui comunicat.

Ordinea de zi:
1. Prezentarea, discutarea şi supunerea la vot a raportului Consiliului privind activitatea desfăşurată în anul 2021;
2. Prezentarea, discutarea şi supunerea la vot a raportului financiar-contabil în anul 2021;
3. Prezentarea, discutarea şi supunerea la vot a raportului Comisiei de Cenzori privind activitatea financiar contabilă în anul 2021;
4. Descărcarea Consiliului cu privire la activitatea şi gestiunea sa pentru anul 2021;
5. Aprobarea proiectului de buget pentru anul 2022;
6. Alegerea delegaților Baroului București la Congresul Avocaților din 24-25 iunie 2022;
7. Diverse.

Secţiuni: Comunicare profesională, UNBR+INPPA+Barouri | Toate secţiunile

Cuvinte cheie: , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

JURIDICE CORPORATE
JURIDICE MEMBERSHIP
Juristi
JURIDICE pentru studenti

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti
SERVICII JURIDICE.RO