Secţiuni » Comunicare profesională
Comunicare profesionalăComunicate profesioniştiEvenimente programateEvenimente recenteOportunităti de carieră

Întrevederile senatorului Titus Corlățean cu ambasadorii Palestinei și Republicii Moldova în România
22.02.2022 | JURIDICE.ro

Secţiuni: Comunicare profesională
JURIDICE - In Law We Trust

Marți, 22 februarie 2022, senatorul Titus Corlățean, președintele Comisiei pentru politică externă a Senatului României, l-a primit pe E.S. Issam Tawfiq Masalha, ambasadorul Palestinei în România, potrivit unui comunicat.

Senatorul Corlățean i-a urat succes noului ambasador al Palestinei în exercitarea mandatului său, asigurându-l totodată de sprijinul său pentru proiectele care vor contribui la consolidarea relației bilaterale.

În cadrul dialogului au fost vizate subiecte ce țin de cooperarea în plan bilateral la nivel guvernamental, parlamentar, cultural, precum și evoluțiile din Orientul Mijlociu.

Titus Corlățean a arătat interesul pentru creșterea și diversificarea contactelor în plan politic, la nivel guvernamental și parlamentar, întărirea dialogului pe aceste paliere fiind utilă dezvoltării relațiilor în domenii de cooperare sectorială – economic, cultural, universitar și cel al turismului. Totodată, a confirmat poziția consecventă a țării noastre de a continua să sprijine Procesul de Pace israeliano-palestinian, cu respectarea principiului existenței a două state care să coexiste în condiții de pace și securitate.

***

Luni, 21 februarie 2022, senatorul Titus Corlățean, Președintele Comisiei pentru politică externă a Senatului României, l-a primit pe E.S. Victor Chirilă, ambasadorul Republicii Moldova în România, aflat în vizită de prezentare, potrivit unui comunicat.

Senatorul Corlățean l-a felicitat pe ambasadorul Republicii Moldova și i-a urat succes în îndeplinirea mandatului în România.

În cadrul dialogului, senatorul a evidențiat nivelul foarte bun al relațiilor bilaterale România – Republica Moldova, atât pe linie parlamentară, cât și guvernamentală, exemplificând prin ședința comună a celor două guverne, de la Chișinău, din 11 februarie 2022, când au fost semnate mai multe acorduri de colaborare. În contextul unui schimb de păreri privind evoluțiile regionale din Bazinul Mării Negre, inclusiv referitor la evoluțiile de securitate extrem de preocupante în regiune, senatorul Titus Corlățean a evidențiat sprijinul deplin pe care România îl acordă Republicii Moldova pentru avansarea agendei europene și de reforme, cu accent asupra bunei guvernări, în interesul cetățenilor.

Cuvinte cheie: , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

JURIDICE CORPORATE
JURIDICE MEMBERSHIP
Juristi
JURIDICE pentru studenti

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti