Secţiuni » Arii de practică » Business » Fiscalitate
Fiscalitate
DezbateriCărţiProfesionişti

Organizarea şi funcţionarea Comitetului de monitorizare a PNRR
24.02.2022 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust

În Monitorul Oficial, Partea I nr. 181 din 23 februarie 2022 a fost publicată Hotărârea nr. 247/2022 privind organizarea şi funcţionarea Comitetului de monitorizare a Planului naţional de redresare şi rezilienţă al României.

Prezenta Hotărâre reglementează modul de organizare, funcţionare, componența, atribuțiile şi procedura de lucru ale Comitetului de monitorizare a Planului Național de Redresare și Reziliență al României.

Comitetul de monitorizare este organism interinstituțional, cu rol consultativ, de informare și dezbatere, fără personalitate juridică, condus de ministrul investițiilor și proiectelor europene.

Din această structură fac parte reprezentanți ai organizațiilor neguvernamentale, ai sindicatelor, ai patronatelor, ai structurilor asociative ale administraţiei publice locale (Uniunea Naţională a Consiliilor Judeţene din România, Asociaţia Municipiilor din România, Asociaţia Oraşelor din România și Asociaţia Comunelor din România), alte forme asociative de interes general, constituite potrivit legii.

Reuniunile Comitetului de Monitorizare vor avea loc trimestrial și în cadrul lor va avea loc informarea membrilor cu privire la stadiul implementării PNRR, contribuția PNRR la îndeplinirea obiectivelor strategiilor și programelor naționale, precum și a strategiilor UE, consultarea membrilor în scopul identificării de soluții în eventualitatea unor blocaje în implementarea reformelor și a PNRR, precum și dezbaterea altor aspecte care reies din procesul de implementare efectivă.

Intrare în vigoare: 23 februarie 2022

Secţiuni: Comunicare profesională, Dreptul Uniunii Europene, Fiscalitate, Monitorul Oficial al României | Toate secţiunile

Cuvinte cheie: , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

JURIDICE CORPORATE
JURIDICE MEMBERSHIP
Juristi
JURIDICE pentru studenti

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti
SERVICII JURIDICE.RO