Secţiuni » Comunicare profesională
Comunicare profesionalăComunicate profesioniştiEvenimente programateEvenimente recenteOportunităti de carieră

3.688 de cetățeni ucraineni au solicitat azil în România
14.03.2022 | JURIDICE.ro

Secţiuni: Comunicare profesională, Război Ucraina
JURIDICE - In Law We Trust

Sâmbătă, 12 martie 2022, Ministerul Afacerilor Interne a informat că 3.688 de cetățeni ucraineni au solicitat azil în România, potrivit unui comunicat.

***

Joi, 10 martie 2022, Ministerul Afacerilor Interne a informat că 3.572 de cetățeni ucraineni au solicitat azil în România, potrivit unui comunicat.

***

Miercuri, 9 martie 2022, Ministerul Afacerilor Interne a informat că 3.520 de cetățeni ucraineni au solicitat azil în România, potrivit unui comunicat.

***

Marți, 8 martie 2022, Ministerul Afacerilor Interne a informat că 3.469 de cetățeni ucraineni au solicitat azil în România, potrivit unui comunicat.

***

Luni, 7 martie 2022, Ministerul Afacerilor Interne a informat că 3.288 de cetățeni ucraineni au solicitat azil în România, potrivit unui comunicat.

***

Joi, 3 martie 2022, Ministerul Afacerilor Interne a informat că 1.408 de cetățeni ucraineni au solicitat azil în România, potrivit unui comunicat.

***

Marți, 1 martie 2022, Ministerul Afacerilor Interne a informat că 772 de cetățeni ucraineni au solicitat azil în România, potrivit unui comunicat.

Pe întreaga perioadă a procedurii, solicitanții de azil pot beneficia de cazare în centrele Inspectoratului General de Imigrări, dacă doresc acest lucru, precum și de măsuri de asistență materială, financiară, medicală, consiliere psihologică și juridică de specialitate, acces la piața forței de muncă și activități de adaptare culturală.

Complementar, pot beneficia de suportul organizațiilor internaționale și neguvernamentale care își desfășoară activitatea în domeniul migrației.

La acest moment, gradul de ocupare al centrelor de cazare ale IGI este de 80,6 %.

În ceea ce privește traficul prin punctele de trecere a frontierei, în ultimele 24 de ore, 76.642 de persoane, dintre care 22.596 de cetățeni ucraineni, au intrat în țară, iar 73.180 de persoane, dintre care 15.877 de cetățeni ucraineni, au părăsit teritoriul României.

Totodată, 18.935 mijloace de transport au trecut frontiera pe sensul de intrare și 21.734 pe sensul de ieșire.

Cuvinte cheie: , , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

Autori JURIDICE.ro
Juristi
JURIDICE pentru studenti
JURIDICE NEXT

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

↑  Înapoi în partea de sus a paginii  ↑

Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti