Secţiuni » Executori judecătoreşti
Executori judecătoreşti
Official partner: Uniunea Naţională a Executorilor Judecătoreşti din România

UNEJ – Ajutor pentru Ucraina
03.03.2022 | JURIDICE.ro

Secţiuni: Executori judecătorești, Război Ucraina, Selected
JURIDICE - In Law We Trust

Miercuri, 2 martie 2022, Uniunea Națională a Executorilor Judecătorești a dat publicității următorul comunicat:

Milioane de oameni din Ucraina trăiesc adevărate tragedii cauzate de război. Mulți dintre aceștia încearcă să-și găsească siguranța și liniștea în alte țări. În fața suferinței, românii și-au dovedit încă o dată umanitatea, fiind solidari atât cu refugiații care părăsesc Ucraina, cât și cu cei care au rămas în țara lor.

Atitudinea demnă a poporului ucrainean în fața ororilor războiului reiese și din corespondența Asociației executorilor din Ucraina transmisă tuturor membrilor Uniunii Internaționale a Executorilor Judecătorești (U.I.H.J.).

Uniunea Națională a Executorilor Judecătorești este alături de populația ucraineană lovită de efectele războiului, contribuind la susținerea eforturilor de ajutorare de urgență a refugiaților ucraineni.

Uniunea Națională a Executorilor Judecătorești a deschis un cont bancar special pentru colectarea fondurilor de la cei interesați să ajute, invitând Camerele Executorilor Judecătorești și executorii judecătorești din toată țara să fie solidari cu populația țării vecine, cu colegii executori din Ucraina și familiile lor.

Donațiile pot fi făcute în lei, în contul de mai jos, cu mențiunea ”Ajutor pentru Ucraina”:

Beneficiar: Uniunea Națională a Executorilor Judecătorești
CIF: 13794361
Cont IBAN: RO71BREL0002001068730102
Sucursala: LIBRA BANK NERVA TRAIAN

Cuvinte cheie: , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

Autori JURIDICE.ro
Juristi
JURIDICE pentru studenti
JURIDICE NEXT

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

↑  Înapoi în partea de sus a paginii  ↑

Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti