Secţiuni » Notari publici
Notari publici
Official partner: Uniunea Naţională a Notarilor Publici din România

Lista birourilor notariale care furnizează consiliere gratuită refugiaților din Ucraina
25.03.2022 | JURIDICE.ro

Secţiuni: Notari, Război Ucraina, Selected
JURIDICE - In Law We Trust

Vineri, 25 martie 2022, Uniunea Națională a Notarilor Publici din România a informat că 93 de birouri notariale din 40 de localități ale țării și-au anunțat, încă din primele zile ale conflictului ruso-ucrainean, disponibilitatea de a consilia gratuit persoanele care se refugiază din calea războiului.

:: Lista

***

Marți, 22 martie 2022, Uniunea Națională a Notarilor Publici din România a informat că 90 de birouri notariale din 39 de localități ale țării și-au anunțat, încă din primele zile ale conflictului ruso-ucrainean, disponibilitatea de a consilia gratuit persoanele care se refugiază din calea războiului.

:: Lista

***

Luni, 14 martie 2022, Uniunea Națională a Notarilor Publici din România a informat că 86 de birouri notariale din 36 de localități ale țării și-au anunțat, încă din primele zile ale conflictului ruso-ucrainean, disponibilitatea de a consilia gratuit persoanele care se refugiază din calea războiului.

:: Lista

***

Luni, 7 martie 2022, Uniunea Națională a Notarilor Publici din România a informat că 82 de birouri notariale din 34 de localități ale țării și-au anunțat, încă din primele zile ale conflictului ruso-ucrainean, disponibilitatea de a consilia gratuit persoanele care se refugiază din calea războiului.

:: Lista

***

Joi, 3 martie 2022, Uniunea Națională a Notarilor Publici din România a informat că 52 de birouri notariale din 24 de localități ale țării și-au anunțat, încă din primele zile ale conflictului ruso-ucrainean, disponibilitatea de a consilia gratuit persoanele care se refugiază din calea războiului.

:: Lista

Cuvinte cheie: , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

JURIDICE CORPORATE
JURIDICE MEMBERSHIP
Juristi
JURIDICE pentru studenti

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti