Covid-19 Legal React
AbonamentePlatinum members

Desfăsurarea activității Curţii de Apel Craiova începând cu 9 martie 2022 
09.03.2022 | JURIDICE.ro

Secţiuni: Comunicare profesională, Covid 19 Legal React, Health & Pharma (Dreptul sănătății), Sistemul judiciar
JURIDICE - In Law We Trust

Având în vedere decizia autorităţilor naționale centrale privind încetarea stării de alertă conducerea Curţii de Apel Craiova a stabilit că începând cu data de 9 martie 2022 îşi încetează aplicabilitatea măsurile dispuse prin Hotărârea numărul 14/05.05.2020 a Colegiului de conducere al Curţii de Apel Craiova precum şi prin Ordinele de serviciu ale preşedintelui Curţii de Apel Craiova nr. 2, 3, 4, 5 şi 6/2020 prin care a fost organizată activitatea de judecată după data de 15 mai 2020 în vederea prevenirii şi combaterii efectelor pandemiei de Covid-19, potrivit unui comunicat.

Prin urmare, începând cu această data, accesul în sediul Curții de Apel Craiova, organizarea activităţii de lucru cu publicul şi a şedinţelor de judecată se vor face conform dispoziţiilor Hotărârii nr. 1375/2015 a Consiliului Superior al Magistraturii de aprobare a Regulamentului de ordine interioară al instanțelor judecătoreşti.

În perioada următoare se recomandă în continuare personalului instanţei, justițiabililor și participanților la actul de justiție măsuri de prudenţă şi responsabilitate individuală şi colectivă în vederea reducerii riscului de transmitere a virusului SARS-COV-2.

Se mențin recomandările făcute la începutul pandemiei privind accesul în instanță, folosirea sistemelor de comunicare electronică cu instanţa şi consultarea dosarelor în format electronic prin intermediul aplicaţiilor informatice InfoDosar/Dosarul electronic, disponibile pe pagina de internet a Curţii de Apel Craiova.

 

Cuvinte cheie: , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

JURIDICE CORPORATE
JURIDICE MEMBERSHIP
Juristi
JURIDICE pentru studenti

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti