Covid-19 Legal React
AbonamentePlatinum members

Desfăsurarea activității Curţii de Apel Galați începând cu 9 martie 2022
09.03.2022 | JURIDICE.ro

Secţiuni: Comunicare profesională, Covid 19 Legal React, Health & Pharma (Dreptul sănătății), Sistemul judiciar
JURIDICE - In Law We Trust

Începând de miercuri, 9 martie 2022, Curtea de Apel Galați aduce la cunoștința publicului că încetează măsurile de restricție prevăzute de Ordinul nr. 16/13.05.2020 al Președintelui Curții de Apel Galați, cu modificările și completările ulterioare, potrivit unui comunicat.

Vor rămâne în continuare aplicabile doar următoarele măsuri din Ordinul nr. 16/13.05.2020 al Președintelui Curții de Apel Galați, dacă nu sunt incidente prevederi legale contrare:
– gruparea cauzelor pe intervale orare;
– posibilitatea audierii prin videoconferință în dosarele de pe rolul instanțelor;
– mențiuni pe citații referitoare la posibilitatea de audiere prin videoconferință;
– dotări tehnice pentru completul de judecată;
– obligativitatea unui program sincronizat de lucru cu publicul pentru instanțele din aceeași clădire;
– recomandările adresate avocaților, consilierilor juridici și părților privind trimiterea electronică a actelor către instanțe și consultarea dosarelor în formă electronică;
– recomandarea adoptării de măsuri unitare administrative și de protecție în circumscripția aceluiași tribunal.

Programul de lucru cu publicul al Centrului de Primire Acțiuni, Documente și Consultare Dosare (arhivă și registratură) din cadrul Curții de Apel Galați va fi următorul:
– luni, miercuri și joi în intervalul orar 9:00 – 11:00.

Programul va fi modificat de îndată ce necesitatea o va impune.

În continuare, la compartimentele care desfășoară activități cu publicul (centre de relații cu publicul, registraturi, arhive), au prioritate persoanele care au făcut programări prealabile online (https://cagl.ro/programari).

Curtea de Apel Galați vă recomandăm ca, în toate cazurile, să trimiteți instanțelor documentele prin e-mail, fax, poștă sau servicii de curierat și să consultați dosarele instanțelor în format electronic.

Cuvinte cheie: , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

JURIDICE CORPORATE
JURIDICE MEMBERSHIP
Juristi
JURIDICE pentru studenti

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti